Banner
honor magic 4 pro 2

Šest sigurnosnih mogućnosti Honor mobitela

Honor Magic 4 Pro je moj daily driver od ljeta, kada je zamijenio S22 Ultra i mogu vam reći - to je izvrstan Android mobitel po svim parametrima. Više o tome uskoro u long term recenziji, a do tada pogledajte koje sigurnosne značajke nude uskrsli Honor mobiteli.

Prisjtimo se, u Kini je Honor broj jedan na tržištu a danas imaju sav top hardver i softver, od Googlea do 5G tehnologije….

Pametni telefon naš je nezamjenjiv digitalni pomoćnik u svakodnevnom životu. Fotografije, videozapisi, e-pošta, kreditne kartice, bankovni podaci; svoje digitalne živote nosimo na dlanu. Stoga je sigurnost sada važnija nego ikad.

Imati pametni telefon s odličnom kamerom za snimanje videa i fotografija je važno, ali pitanje koje biste uvijek trebali imati na umu je kako sačuvati privatnost svojih uspomena i sigurnost svih svojih osobnih i financijskih podataka.

honor magic4 pro ip68 e1654801636504

HONOR, vodeći svjetski proizvođač pametnih uređaja, puno ulaže u razvoj svog softvera i hardvera za zaštitu osobnih podataka korisnika: “Privatnost je temeljno pravo naših korisnika, a zaštita privatnosti je preduvjet za sve proizvode i usluge koje nudimo. Uzimamo u obzir privatnost na svakom koraku i omogućujemo korisnicima da autonomno kontroliraju svoje osobne podatke.”

Ovo je pregled najvažnijih sigurnosnih značajki Honorovih uređaja:

AI Privacy call (Magic4 Pro)

Pametni telefon HONOR Magic4 Pro nudi funkciju AI Privacy call koja učinkovito smanjuje propuštanje zvuka i štiti vašu privatnost. Dok telefonirate, nećete se morati brinuti hoće li drugi čuti vaš poziv, osobito u dizalu, automobilu ili na sastanku.

Opcije privatnosti

Postavkama privatnosti osiguravate privatnost prilikom dijeljenja fotografija, budući da iz njih možete ukloniti detalje lokacije i druge parametre koje ne želite dijeliti s drugima.

sl3

Zaključavanje bilješki

Značajka Notes Lock omogućuje zaštitu važnih informacija lozinkom. Podaci se obrađuju na uređaju i neće se učitavati na poslužitelje.

Otkrijte nepoznate Bluetooth Tags (Magic4 Pro)

Bluetooth tagovi koriste se za lociranje predmeta, ali mogu se i zlorabiti za praćenje osoba. Honorov Magic4 Pro pametni telefon pruža funkciju otkrivanja nepoznatih Bluetooth tagova. Telefon će vas upozoriti kada otkrije da vas nepoznati Bluetooth tag prati, a pronaći ćete ga prateći zvuk. Ovu značajku možete isključiti u bilo kojem trenutku.

honor magic 4 pro

Zaključavanje aplikacija

Značajka App Lock sprječava neovlašteni pristup privatnim podacima u aplikacijama. Zaključanim aplikacijama može se pristupiti tek nakon identifikacije vlasnika uređaja.

HONOR ID

HONOR ID se koristi za pristup svim Honorovim uslugama. Korisnici mogu upravljati podacima koji se dijele s uslugama koje ne pripadaju Honoru putem autorizacije Honor računa. Honor pruža mehanizam za prepoznavanje rizika uključujući registraciju računa, prijavu, pristup, oporavak lozinke, itd. Za uređaje na istoj lokalnoj mreži, prijavom na svoj Honor račun povezat ćete uređaje te osigurati legalnost uređaja i sigurnost podataka.

Pri odabiru pametnog telefona uvijek vodite računa o sigurnosti osobnih podataka i o tehnološkim inovacijama kojim pametni telefoni čuvaju privatnost i sigurnost svojih korisnika.

Najčitanije