Banner
HONOR 50 Lite 3

Znate li koji je prvi brend u Kini…?

Honor! Nekadašnji mlađi, budget brend Huaweija prodao je najviše mobitela u Kini, 14.2 milijuna u zadnjem kvartalu 2021., uz rast od nevjerojatnih 253%. Evo kako ostali stoje...

IDC je objavio  tromjesečno izvješće o praćenju mobilnih telefona koje pokazuje da  je HONOR nadišao očekivanja u četvrtom tromjesečju 2021. i nastavio svoj rast ostvarivši godišnji rast od 253,4% na kineskom tržištu postavši drugi proizvođač pametnih telefona i 1. brend android pametnih telefona u Kini s više od 14,2 milijuna isporučenih uređaja.

HONOR-ove godišnje isporuke dosegle su 38,6 milijuna uređaja, što je važno povećanje u odnosu na 2020. godinu koje je dovelo HONOR u TOP 5 proizvođača pametnih telefona.

HONOR 50 Lite 1

Prošla 2021.  bila je značajna godina rasta Honora i u novim proizvodima i u velikim inovacijama istraživanja i razvoja. Važni čimbenici daljnjeg rasta bili su lansiranje niza vrhunskih pametnih telefona kao što su HONOR 50, HONOR 50 Lite i HONOR Magic V – prvi preklopni pametni telefon tvrtke.

Honor 50 9 1

U studenom 2021. Predstavljen je HONOR Intelligent Manufacturing Industrial Park, prva samofinancirana tvornice brenda. Park obavlja certificiranje kontrole kvalitete novih proizvoda, proizvodnju vodećih uređaja, nove inkubacije izrade i tehnologije te izgradnju HONOR-ovih proizvodnih kapaciteta baziranih na umjetnoj inteligenciji.

Park podržava HONOR-ov cilj pružanja vrhunskih proizvoda i najboljih korisničkih iskustava u klasi globalnim potrošačima.

idcq42021

U 2022. godini HONOR će napraviti sljedeći korak na  globalnim tržištima s događajem “The Power of Magic”, prvim HONOR-ovim globalnim lansiranjem za 2022. Godinu. Uvođenjem novih tehnologija i proizvoda, na  godišnjoj MWC izložbi 28. Veljače u 13.00, HONOR će predstaviti uzbudljive nove proizvode za razna tržišta.

Najčitanije