Banner
cc

Honor Magic6 Pro: Procurila prva fotografija

Honor Magic6 Pro, najnoviji pametni telefon iz Honora, obećava inovativan dizajn, poboljšane kamere s periskopskom lećom za 100x zoom, te vrhunske performanse s uvođenjem Snapdragon 8 Gen 3 čipseta, prema procuriloj prvoj live fotografiji na internetu.

Najnovije informacije s tržišta mobilnih telefona otkrivaju da se Honor, poznati proizvođač pametnih telefona, sprema predstaviti svoju novu seriju, nazvanu Magic6.

Google Play omogućuje deinstaliranje aplikacija na daljinu

Prva live fotografija telefona iz ove linije nedavno se pojavila na internetu, pružajući korisnicima uvid u očekivani dizajn i značajke ovog uređaja.

1 34
Honor Magic6 Pro u nečijoj ruci izgleda moćno !

Korisnik na Weibu podijelio je sliku koja otkriva da će najnoviji model, poznat kao Magic6 Pro, vizualno podsjećati na svog prethodnika, Magic5 Pro.

Samsung Galaxy S24 serija – službeni renderi “slučajno” pred nama

Jedan od ključnih vizualnih elemenata na novom Honor Magic6 Pro je otok kamere smješten na stražnjoj strani uređaja. Na slici se jasno vidi da uređaj ima tri kamere postavljene u formaciju trokuta.

2 28

Interesantno je primijetiti da je gornja kamera opremljena periskopskom lećom, a uz nju je napisano “100x zoom”. Ovaj detalj sugerira da će Honor nastaviti s istraživanjem mogućnosti velikog digitalnog uvećanja, što je trend koji smo vidjeli u nekim prethodnim modelima drugih proizvođača.

Samsung One UI 6.1 (AI) značajke koje dolaze s Galaxy S24 serijom

Korisnik je također podijelio render koji detaljnije objašnjava cjelokupni dizajn otoka kamere. Render pruža jasniji pogled na postavku kamera i ukazuje na pažljivo planiranje dizajna.

tekst4sl3

Ova slika značajno se razlikuje od prethodno objavljenih prikaza, sugerirajući da bi prethodna slika mogla biti netačna ili pripadati drugom modelu. Ovo stvara dodatnu napetost među obožavateljima Honora, jer su sada znatiželjni kako će konačni proizvod izgledati.

Nubia Z60 Ultra: Snapdragon 8 Gen 3 i primamljiva cijena

Iako se fokus fotografije može činiti kao ključna promjena u novom modelu, nagađanja o unapređenjima u odjelu kamere ne prestaju samo na vizualnom aspektu.

nasllovna112

Postoje indicije da će Honor implementirati novi senzor kamere, posebno OmniVisionov senzor OV50K. Ovaj senzor obećava poboljšanu kvalitetu slike i bolje performanse u uvjetima slabog osvjetljenja.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Amazon otkriva cijene u EU

Ako se ove spekulacije pokažu točnima, Honor Magic6 Pro mogao bi se pozicionirati kao ozbiljan igrač u utrci za najbolju kameru među pametnim telefonima.

tekst4sl2
Ispostavilo se kako ovo nije Magic6 Pro već neki drugi model telefona.

Nadalje, čini se da Honor neće eksperimentirati previše s dizajnom, već će se držati prepoznatljivog i dobro promišljenog stila. Ovo je u skladu s prethodnim uspjesima Honorovih modela, koji su često nailazili na pozitivne kritike zbog svoje kombinacije estetike i funkcionalnosti.

Apple pustio u opticaj iOS 17.2.1

Jedan od ključnih aspekata koji će privući pažnju potencijalnih kupaca je i integracija novog Snapdragon 8 Gen 3 čipseta. Očekuje se da će ovaj čipset donijeti značajna poboljšanja u performansama, brzini i energetskoj učinkovitosti uređaja.

tekst4sl1
Ispostavilo se kako ovo nije Magic6 Pro već neki drugi model telefona.

To će zasigurno poboljšati ukupno korisničko iskustvo, čineći Honor Magic6 Pro atraktivnim izborom za one koji traže vrhunski pametni telefon.

HAKOM: Nova pravila omogućuju korisnicima vlastitu opremu za širokopojasni Internet

Uz sve ove spekulacije, Honor je nedavno potvrdio da planira lansirati posebnu verziju svog telefona pod imenom Porsche Design. Prema najavama, ovaj luksuzni model bit će predstavljen u siječnju 2024. godine.

Honor izlazi na burzu

Ova najava sugerira da će Magic6 serija biti predstavljena prije toga, a Porsche Design verzija će predstavljati vrhunac ponude, kombinirajući vrhunski dizajn s visokim performansama.

Honor: (R)evolucija preklopnih telefona i njihova vizija usmjerenosti na čovjeka

Honor Magic6 Pro izgleda kao obećavajući pametni telefon s naglaskom na unaprijeđenjima u području fotografije, zadržavajući prepoznatljivi dizajn i donoseći vrhunsku performansu uz Snapdragon 8 Gen 3 čipset.

Dimensity 9400 pomest će Snapdragon 8 Gen 4

S nestrpljenjem iščekujemo službenu najavu i lansiranje ove serije, kako bismo dobili cjelovitu sliku o svim inovacijama i poboljšanjima koje Honor donosi na tržište pametnih telefona.

Najčitanije