Banner
HONOR BFS 5

HONOR se predstavio na BUG Future Showu

HONOR graabi velikim koracima naprijed. Prošle godine su prodali najviše mobitela na kineskom tržiuštu, a sada jako nastupaju i na globalnoj sceni. Što planiraju za Hrvatsku, otkrio Bruce Huang na BUG Future Showu pred 5.000 ljubitelja tehnologije.

HONOR CEO za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju, Bruce Huang, brojnim je zainteresiranim posjetiteljima predstavio brend HONOR i otkrio koje planove ima za Hrvatsku u narednom razdoblju te najavio veliko predstavljanje novih proizvoda krajem mjeseca u Barceloni na MWC-u, najvećem sajmu mobilne industrije na svijetu.

Hrvatska nam je jedno od ključnih regionalnih tržišta na kojem u narednom razdoblju planiramo proširiti naš portfelj proizvoda. Korisnici u Hrvatskoj uskoro će se moći uvjeriti u inovacije i tehnološke mogućnosti brojnih HONOR uređaja, poput pametnih telefona, prijenosnih računala, pametnih ekrana, tableta, nosivih uređaja, TrueWireless slušalica i rutera. Pred nama su uzbudljiva vremena.“ rekao je Bruce Huang.

HONOR BFS 1

Kako koristiti kameru na mobitelu i napraviti super fotke i videa otkrila je HONOR marketing menadžerica Tamara Jambrović Rimac na primjeru pametnog telefona HONOR 70, osmišljenog prvenstveno za vloggere i ljubitelje fotografiranja.

Osim odličnih kamera i IMX800 senzora, posebnost ovog telefona je inovativna značajka Solo Cut Mode, prva takve vrste u industriji, koja koristi umjetnu inteligenciju kako bi omogućila simultanu produkciju više videozapisa.

HONOR BFS 2

Tamara je pokazala kako snimiti zanimljiv i kreativan video u kojem iz grupe ljudi možemo staviti fokus na jednu osobu te je izdvojiti u odvojen kadar, dok uz pomoć tehnologije ponovne identifikacije, može nastaviti s praćenjem te osobe čak i kada ona napusti kadar te se vrati u njega.

Brojni sudionici radionice mogli su isprobati Solo Cut Mode i brojne druge mogućnosti pametnog telefona HONOR 70.

HONOR BFS 3

Na kraju BUG Future Showa, troje sudionika koji su na društvenim mrežama objavili najkreativnije postove označene sa #HONORtobewithyou, HONOR je nagradio pametnim telefonima HONOR X8.

Najčitanije