Banner
2 4

GTA VI trailer II donosi datum izlaska igre

Kada smo 05.12.2023. imali prilike ugledati prvi trailer GTA VI igre mnogi od nas zapitali su se kada će trailer II?

Grand Theft Auto VI (GTA VI) fanovi diljem svijeta uzbuđeno iščekuju dolazak drugog trailera ove visokoanticipirane igre. Šuška se da će trailer II stići ovog ljeta, a s njim će doći i dugo očekivani datum izlaska igre.

GTA Trilogy dostupan na Netflixu

Unatoč nedostatku službene potvrde, procurile informacije s X objave @GTAVIbestleaks, datiranje 30. siječnja 2024., sugeriraju da je trailer gotov i spreman za predstavljanje.

Prema izvorima, trailer II će donijeti značajnu grafičku nadogradnju u usporedbi s prvim trailerom objavljenim u prosincu 2023. godine. Fanovi mogu očekivati ​​impresivne vizuale i novu razinu detalja, stvarajući doživljaj virtualnog svijeta kakav dosad nije viđen. Ovaj aspekt igre postao je ključan fokus, s obećanjem nevjerojatnih poboljšanja koja će osvježiti igračko iskustvo.

GTA VI i PS5 Pro bundle – nije nezamislivo

Jedan od najuzbudljivijih aspekata trailer II je obećanje nove lokacije u igri. Fanovi GTA serijala uvijek su se veselili istraživanju novih područja, a novi trailer donosi obećanje uzbudljivih krajolika i ambijenata. Očekuje se da će Rockstar Games predstaviti svijet koji je progresivniji i bogatiji sadržajem nego ikada prije.

Još jedan značajan detalj koji se pojavljuje u curenjima odnosi se na drugog protagonista, Jasona. Iako je prvi trailer dao uvid u jednog od protagonista, drugi trailer obećava više informacija o ovom liku. Fanovi su znatiželjni o Jasonovoj ulozi u priči i njegovom utjecaju na razvoj radnje.

GTA VI službeno najavljen – izlazi 2025. godine

Jedan od najzanimljivijih detalja koje otkriva procurjelo izvješće je smiješan cameo twist. Očekuje se da će trailer II donijeti neočekivane gostujuće likove i situacije koje će igrače iznenaditi. Ova obećanja sugeriraju da će Rockstar Games zadržati svoju tradiciju nekonvencionalnih i iznenađujućih elemenata unutar igre.

2 4

Iako je još uvijek nepotvrđeno, curenja tvrde da će drugi trailer predstaviti i dublji fokus na društvenim medijima. Suvremeni GTA svijet očito će se osloniti na aktualne društvene trendove, što bi moglo dodati novu dimenziju interakcije između igrača i virtualnog okruženja.

Netflix ukida “osnovni” paket od 11,99$

Dok su ove informacije uzbuđujuće, igrači bi trebali ostati oprezni i uzeti ih s rezervom sve dok Rockstar Games ne potvrdi službeno. Ipak, sudeći prema prošlim uzorcima i konzistentnoj kvaliteti GTA serijala, očekivanja su visoka, a najava trailera II samo pojačava uzbuđenje zajednice.

1 7

Ako se curenja pokažu točnima, Grand Theft Auto VI bi mogao postati jedan od najuzbudljivijih naslova u svijetu video igara u 2025. godini. Igrači, držite oči širom otvorene – ljeto 2024. moglo bi biti ključno razdoblje za otkrivanje novih detalja o ovom iščekivanom naslovu.

Najčitanije