Banner
2 4

GTA VI službeno najavljen – izlazi 2025. godine

"Trailer 1" traje 1,31min i donosi prvi pogled na sve ono što Rockstar može napraviti po pitanju GTA naslova.

Nadopuna članka: Istaknuto je kako će GTA VI prvo biti dostupan za konzole a tek onda za PC, što bi značilo da GTA VI za PC dolazi tek 2026. godine

Sigurno ste već čuli za najnoviju senzaciju – prvi trailer za nadolazeći naslov od Rockstara! Ako još niste, ne brinite se, jer je trailer već vani, traje 1 minut i 31 sekundu, te nam pruža prvi uvid u ono što možemo očekivati od najnovijeg GTA naslova. U centru pažnje su dva intrigantna lika, žena i muškarac, koji će voditi igrača kroz uzbudljivu priču.

GTA VI i PS5 Pro bundle – nije nezamislivo

Dok pratimo grad (Vice City) i prirodu u traileru, teško je ne primijetiti da su detalji doista impresivni, čineći svijet igre bogatijim i uvjerljivijim u usporedbi s prethodnim GTA V. Ovaj vizualni spektakl ostavlja nas s nestrpljenjem iščekivanja što nas točno očekuje u Rockstarovom najnovijem ostvarenju.

GTA VI donosi brže prebacivanje između karaktera

No, nećemo vam dulje zadržavati, već vas pozivamo da sami doživite čaroliju trailera i stvorite vlastite dojmove. Naravno, ovo je samo prvi trailer, stoga imamo razloga vjerovati da nas čeka još nekoliko uzbudljivih prikaza prije samog izlaska igre.

Da, datum izlaska je tek 2025. godine – što je očito za konzole. Međutim, za PC igrače, morat će se strpjeti još dodatnu godinu, do 2026. godine. Naravno, ovo je samo naše mišljenje i moguće je da će se neki detalji promijeniti do samog izlaska. U svakom slučaju, uzbuđenje je neizmjereno, a očekivanja su visoka. Jedva čekamo vidjeti što će Rockstar pripremiti za nas u sljedećem epohalnom GTA iskustvu!

nn1 1

P.S. Ovo se podudara s našim pisanjem da će GTA VI biti u ponudi sa PS5 Pro.

Najčitanije