Banner
tekst2naslovna 10

Google Pixel Watch ponovno na fotografijama

Google Pixel Watch ponovno je na internetu i prikazuje svu svoju raskoš. Moramo priznati kako dosta dodirnih točaka ima s aktualnom Samsung Galaxy Watch 4 serijom pametnih satova.

Niti jedan nadolazeći uređaj (nosivi gadget) nije pobudio toliko pažnje kao što je to napravio Google sa svojim nadolazećim Pixel Watch pametnim satom. Prisjetimo se svi skupa kako je sve počelo prije nekoliko dana kada je zaposlenik Google-a „zaboravio” svoj Pixel Watch u jednom Američkom restoranu.

1 1

Da bi se taj Google Pixel Watch „brzinom munje” proširio internetom i sve ostalo što se dalje desilo je poznato. Mi smo također to spomenuli a detaljan članak kao i foto galeriju možete pogledati klikom na „Pogled uživo na Pixel Watch – glasine su točne [Galerija]”.

Sony 11. 05.2022. predstavlja novi Xperia flagship „Next ONE”

Sada isti taj Pixel Watch (dobro nismo sigurni dali je riječ o istom tom modelu 😉 ) ponovno kruži internetom, ovoga puta u nešto opuštenijoj kućnoj (uredskoj) atmosferi.

HarmonyOS 3.0 dolazi u rujnu

Da je tome tako može se lako zaključiti po stolu na kojem je Google Pixel Watch uhvaćen objektivom kamere ili pametnog telefona a i sama boja remena je crna (za razliku od prijašnjeg članka gdje smo vidi plavu inačicu).

2 1

Nadalje Google navodi kako će Pixel Watch doći u dvije veličine zaslona, zasigurno će biti riječ o 40mm i 44mm modelima (kao što je to uobičajeno i kod ostalih pametnih satova)

Top 5 stvari koje morate znati o AppGalleryju

S druge strane priča se kako će Pixel Watch doći pri čak četiri različite boje remena (dvije su nam već poznate: plava i crna). Friške glasine govore kako će Google Pixel Watch doći ipak pokretan WearOS 3.1 verzijom softvera a i kako će imati senzore poput: mjerača otkucaja srca, mjerača tjelesne temperature (upravo onaj mjerač za koji se Apple ne može odlučiti).

Iako ništa previše nije rečeno niti mi želimo ništa naslućivati do Google I/O konferencije ali jednostavno moramo reći kako se govori da Google nakon predstavljanja Pixel Watch pametnog sata ima u planu (odnosno već radi) predstaviti i Google Pixel Watch Fit.

YouTube – kako automatski namjestiti visoku rezoluciju prikaza?

Navedeni model više bi trebao biti nalik nosivoj narukvici, odnosno prvenstveno namijenjen svima onima kojima su treninzi i rekreacija svakodnevna rutina i način života.

Apple iPhone 14 – razlike u sva četiri modela

Za kraj kažimo kako je Google dao naslutiti da bi cijena nadolazećeg Pixel Watch pametnog sata mogla biti okvirnih 350$ jer im je u cilju da Pixel Watch bude pristupačniji u odnosu na aktualni Samsung Galaxy Watch 4 (Watch 4 Classic) čija cijena iznosi 400$.

Hoće li u tome o uspjeti ovdje u našim krajevima teško je za povjerovati jer Google sa svojim Pixel pametnim telefonima i nije baš prisutan a krivica je definitivno njihova jer Google nema službenu podršku (i prodaju) za naš brdoviti Balkan.

Najčitanije