Banner
tekst2naslovna 2

Google Pixel tablet prikazan na 3D skicama

Nakon uspješnosti Google Pixel 6 i Pixel 6 Pro modela, kako navodi Google. Ide se ka razvoju Google Pixel tableta a mi vam donosimo prve 3D skice.

Kada spomenemo Google Pixel sjetimo se pametnih telefona, internetskog diva Google. Pixel pametni telefoni imaju posebnost i čak što dolaze za CUSTOM (čistim) Android korisničkim iskustvom i uvijek budu „prvi na listi” za dolazak nove verzije Androida.

Samsung 5 godina jamstva na bijelu tehniku

Dok ostali trebaju čekati da njihovi proizvođači odobre Android a ako su pametni telefoni kupljeni kod pružatelja mobilne usluge, onda se to čekanje dodatno produži i ide u krajnju neizvjesnost.

Samsung Galaxy Unpacked 2022 – ispratite zajedno sa nama

S time na umu željeli smo vam makar malo približiti poimanje Google Pixel pametnih telefona, kako se čini uskoro bi mogli imati i Pixel tablet. Na internetu su se pojavile prve 3D skice (renderi) koje prikazuju Pixel tablet.

tekst2sl3

Tablet bi se u velikoj mjeri trebao oslanjati na značajke koje krase i aktualne Google Pixel 6 modele, uključujući Tensor chipset. Kada smo već spomenuli Tensor onda je potrebno reći kako će se Google Pixel tablet u velikoj mjeri oslanjati na AI i strojno učenje kao što to rade Google Pixel 6 i Google Pixel 6 Pro pametni telefoni.

Google Pixel Watch – stiže nam (navodno) 2022, godine

Google je još u lipnju prošle godine predao zahtjev za patent Pixel tableta a 3D skice se baziraju na glasinama. Sam dizajn trebao bi biti krajnje jednostavan, fotografije prikazuju prednju stranu gdje se iznad odnosno oko zaslona nalazi tanki rub.

Google: „Pixel 6 (Pro) je eksperiment i priprema za Pixel 7”

Punch-hole prorez sadrži selfie kameru dok s donje strane (na donjem bridu) pri sredini nailazimo na USB Type-C utor za sinkronizaciju i punjenje dok s lijeve i desne strane se jasno vide zvučnici.

Ako je vjerovati pojedinim glasinama Google se odlučio na Pixel tablet nakon što je Pixel 6 naišao na izrazito plodno tlo kod kupaca, bez obzira na pojedine greške koje sa sobom Google Pixel 6 donose.

YouTube Shorts u dvije godine prikupio 5 milijardi pregleda

Očito je da na krilima „slave” Pixel 6 modela Google razmišlja da će isti ili sličan uspjeh doživjeti i Pixel tablet. K tome nadodajmo da uskoro možemo i očekivati prvi Pixel pametni sat a kako će sve to izgledati u realnoj prodaji, pokazat će vrijeme.

tekst2sl4

Google Pixel tablet bit će navodno pokretan Android 12 L operativnim sustavom koji je u suštini i stvoren za rad na tabletima i sličnim uređajima. Iako još ništa nije službeno oko tableta, Google očito radi na prvom Pixel tabletu a uskoro ćemo (sigurni smo) dobiti i više informacijama i detalja oko navedenog. Do tada pogledajte fotografije koje vam donosimo i slobodno možete napisati u komentar kako vam se dizajn čini te što mislite i dolasku Google Pixel tableta.

Najčitanije