huawei
4 1

Google Pixel 8a – slučajno prikazan

Iako još nisu Pixel 8 i Pixel 8 Pro modeli došli na tržište, internet već bruji o Pixel 8a modelu telefona.

Pixel 8 i 8 Pro koje će Google službeno predstaviti 4. listopada ističu se svojim inovativnim i zaobljenim dizajnom, označavajući novu estetiku u svijetu mobilnih telefona.

Stigao je iPhone 15 Pro Max, evo prvih benchmarka

Procurjele slike Pixela 8a, čije je lansiranje očekivano nekoliko mjeseci nakon predstavljanja Pixela 8 serije, ukazuju na radikalnu verziju ovog novog dizajna. Čini se da je Pixel 8a spoj elemenata iz Pixela 8 i Pixela 7a, povezujući progresivne karakteristike oba modela.

1 8

Abhishek Yadav, poznati izvor informacija u tech zajednici, podijelio je slike Pixela 8a na društvenoj mreži X. S obzirom na to da je prethodni model, Pixel 7a, najavljen u svibnju, jasno je da je ovo rani prototip telefona.

Xiaomi Redmi Note 13 serija predstavljena – glavni je Pro+ model

Dizajn Pixela 8a predstavlja evoluciju koncepta zakrivljenih rubova koji je prethodno viđen kod Pixela 8 i Pixela 7a. Ovoga puta, zakrivljeni rubovi imaju izraženiju formu, pružajući uređaju potpuno novi izgled.

2 5

Pixel 8a slijedi isti koncept zakrivljenosti rubova kao Pixel 8 duo, no s nešto izraženijim oblikovanjem. Dok je Pixel 8 imao blagu zakrivljenost kutova, Pixel 8a će ponuditi izrazito zaobljene rubove, predstavljajući drugačiji vizualni dojam u usporedbi s Pixelom 7a koji ima uglate rubove.

Što označuje vrijeme 9:41 na promo materijalima iPhone telefona

Specifikacije zaslona Pixela 8a još nisu potvrđene, ali se očekuje da će biti nešto manji od 6,1-inčnog zaslona Pixela 7a. Slike uređaja sugeriraju da će Pixel 8a imati kompaktniji izgled, prvenstveno zbog značajno zaobljenih rubova.

3 4

Nijansa plave boje koja je vidljiva na objavljenim slikama podsjeća na nebesku boju koja se očekuje i na Pixelu 8 Pro. Iako su se okviri na sljedećim vodećim telefonima tvrtke Google smanjili, Pixel 8a izgleda ima nešto veće okvire, što može utjecati na ukupan dojam uređaja.

Nio Phone predstavljen tržištu – duboka integracija sa automobilom

Zadržan je i karakterističan izgled stražnje kamere, s dva senzora u izrezu koji zadržava oblik tablete. To ukazuje na dosljednost u dizajnu i naglašava prepoznatljivost Pixel uređaja.

10 značajki zbog kojih se isplati preći na iOS 17

Yadav dodatno tvrdi da je ovaj telefon poznat pod kodnim imenom Atika i bit će pokretan Tensor G3 čipom, koji će debitirati na Pixelu 8. Tensor G3 donosi napredne performanse i mogućnosti, predstavljajući dodatnu vrijednost Pixelu 8a.

Finski operateri prestaju prodavati Xiaomi telefone – evo zašto

Pixel 8a obećava revolucionarni dizajn koji inkorporira ključne elemente Pixela 8 i Pixela 7a, ali s dodatnim naglaskom na zaobljenost rubova, pružajući mu svjež i modern izgled.

Samsung W24 i W24 Flip – donose više RAM-a (interne memorije) te keramičko kućište

Očekuje se da će ovaj telefon, pokretan Tensor G3 čipom, postaviti nove standarde u mobilnoj tehnologiji te donijeti unaprijeđene performanse i korisničko iskustvo.

Google Bard AI od sada vam pomaže prilikom korištenja Google servisa – evo kako

Službena prezentacija Pixela 8 serije 4. listopada otkrit će sve tajne ovog i drugih očekivanih modela, ostavljajući nas u iščekivanju novog doba mobilnih uređaja.

Instagram više ne dozvoljava glazbu – korisnici razočarani

Iako znamo kako baš prodajni rezultati na našem području neće biti obećavajuće, ipak nam je drago vidjeti da se Google (na malo čudan način) trudi kako što bliže dovesti Pixel modele telefona svojim korisnicima.

Mobile Outfitters folije za iPhone 15

Za sada čekamo 04.10.2023. da vidimo i službeno Pixel 8 te Pixel 8 Pro a potom ćemo se baciti na Pixel 8a, ako nas Google u međuvremenu ne iznenadi. Te ne predstavi Pixel 8a zajedno sa “običnim” te “Pro” modelom telefona.

Najčitanije