Banner
Neo QLED 8K QN900C With Soundbar

Galaxy Buds2 Pro unaprjeđuje LE Audio mogućnosti, donoseći novu značajku Auracast povezanu na Samsung Smart televizore

Samsung proširuje LE Audio mogućnosti, uključujući poboljšano audio snimanje na pametnim telefonima, jasnije iskustvo zvuka na osobnim računalima te omogućuje dijeljenje zvuka na televizorima s više ljudi

ZAGREB, Hrvatska – 9. listopada, 2023. – Samsung Electronics je najavio nova softverska ažuriranja za Galaxy Buds2 Pro i Samsung Smart TV1 uređaje, koja unaprjeđuju doživljaj zvuka na još većem broju povezanih uređaja. Nova ažuriranja proširuju LE Audio mogućnosti na Samsung televizore s Auracast audio tehnologijom emitiranja, omogućujući bogat i složen prijenos zvuka do obližnjih Bluetooth uređaja.

Buds2 Pro LE Audio Auracast PR dl1 2

LE Audio, napredni Bluetooth audio standard, proširuje spektar audio iskustava kako bi donio raskošniji i bogatiji zvuk koji ne samo da čini glazbu boljom, već također omogućuje korisnicima dijeljenje zvuka s drugima onako kako ga oni osobno doživljavaju. Kao predvodnik inovativnih tehnologija, Samsung koristi nove značajke temeljene na LE Audio tehnologiji za dodatno poboljšanje doživljaja zvuka, uključujući 360 Audio zapise, omogućujući korisnicima Galaxy pametnih telefona da snime zvuk na videu na način kako ga čuju, bez potrebe za profesionalnom opremom.

S Auracast audio tehnologijom emitiranja za Galaxy Buds2 Pro i Samsung 2023 Neo QLED 8K te MICRO LED 2023, koja je predstavljena putem ažuriranja softvera od ovog rujna2, Samsung ponovno podiže ljestvicu i proširuje povezano iskustvo s mobilnih uređaja na kućanske uređaje. Uz Auracast, korisnici mogu pretvoriti svoj uređaj u zajedničku radio stanicu koja može emitirati zvuk preko povezanih uređaja. Koristeći novi LE Audio, korisnicima se pruža povezivanje više setova slušalica s TV3, dok su do sada mogli spojiti najviše dva uređaja. Auracast donosi nove načine upotrebe i mogućnosti za daljnju primjenu uređaja — od proširenog ili pomoćnog slušanja u kazalištu ili predavaonici za one koji žele bolje čuti, do dijeljenja popisa za reprodukciju s pametnog telefona tijekom trčanja s prijateljima, pa čak i višejezične podrške bez prevoditeljskih uređaja slanjem različitih jezičnih tumačenja putem različitih kanala.

Neo QLED 8K QN900C With Soundbar

„Kao inovatori u širokom rasponu elektroničkih uređaja – od pametnih telefona do nosivih uređaja i od TV-a do kućanskih uređaja – mi u Samsung Electronics smo u jedinstvenoj poziciji da iskoristimo priliku za pružanje još besprijekornih i proširenih iskustava. LE Audio je savršen primjer koji pokazuje našu predanost povezanim iskustvima u cijelom nizu naših uređaja i prikaz kako Samsung uvodi nove mogućnosti i tehnologije koje ih sve povezuju“, rekao je Junho Park, potpredsjednik i voditelj tima za planiranje Galaxy ekosustav proizvoda, MX Business u Samsung Electronics.

Značajka Auracast samo je jedan primjer kako Samsung povezuje uređaje i usluge te nudi nova iskustva korisnicima, a za više informacija posjetite web stranicu tvrtke Samsung.

Najčitanije