huawei
tekst2naslovna 2

Twitter: Elon Musk odlazi i imenuje novog izvršnog direktora Twitter-a

Elon Musk našao je svoju "zamjenu" na čelnom mjestu Twitter-a. Novi CEO na funkciju će stupiti za šest tjedana.

*Kako obrisati ili deaktivirati Twitter*

Nakon niza kontroverzi nakon kupnje (preuzimanja) Twitter društvene mreže, čini se kako je Elon Musk ipak odlučio poslušati „negodovanje” interneta.

HTC U23 Pro 5G biti će predstavljen 18.05.2023.

Dobro nije on poslušao glasna negodovanja već je ovo napravio iz sebi poznatih razloga. Ali ono što je bitno je da Elon Musk odlazi s mjesta CEO-a,Twitter društvene mreže.

tekst2sl1 4

Svi jako dobro pamtimo njegov „prvi ulazak” u Twitter i kako je nizu djelatnika pa i direktora (ljudi na čelnim mjestima) odlučio podijeliti otkaze jer se jednostavno nisu slagali sa njegovim stavom.

Wear OS 4 – više aplikacija, sigurnosne kopije u oblaku i upravljanje baterijom

Naravno nakon toga je sama Twitter društvena mreža doživjela neke od „bitnijih” promjena. Verifikaciju „plavu kvačicu” dobili su svi koji su bili voljni platiti i koristiti Twitter Blue (plaćenu verziju Twitter-a).

S druge pak strane na neko vrijeme je odlučio maknuti ikonicu Twitter-a (plavu ptičicu) s logotipa tvrtke i sasvim jednostavno postavio Doge Coins – bez prethodnog objašnjenja.

Android 14 Beta – otvara svoja vrata i ostalim uređajima

Sada čini se kako je „došao pameti” (ili ipak nije) i odlučio poslušati vapaje internetske zajednice. Sada kada je većina korisnika otišla s Twitter-a i kada broje iz dana u dan sve više padaju i pokazuju loše poslovne planove i financijske rezultate.

tekst2naslovna 5

Sada je Elon Musk odlučio prepustiti čelno mjesto tvrtke. I ono je već riješeno. Govori se kako je ta zadaća povjerena Lindi Yaccarino koja će na novu funkciju doći za šest tjedana.

YouTube blokira „blokatore” oglasa i nudi svoje rješenje

Linda Yaccarino donedavno je radila kao šefica prodaje oglasa pri NBC Universal. Elon Musk je nedavno na svojem Twitter profilu izrazio uzbuđenje dolaskom nove izvršne direktorice te najavio kako se on povlači s čelnog mjesta ali isto tako da ide na mjesto „nadglednika” ove društvene mreže.

Kako smo i naveli ova odluka uslijedila je nakon niza negodovanja i otvorenih poziva da Musk ode s čelnog mjesta te prepusti vođenje Twitter-a nekom koji je manje kontroverzan od njega.

Twitter ide putevima TikTok-a – uveo kartice „For You” i „Following”

Yaccarino je poprilično cijenjena u oglašivačkoj industriji pa mnogi već sada govore kako će njezin dolazak u Twitter značiti „nove smjernice” kada je oglašavanje u pitanju.

tekst1sl2 1
Linda Yaccarino – novi CEO Twitter-a !

Inače i to moramo navesti, mnogi oglašivači su također počeli napuštati Twitter od kada je Musk na njegovom čelu. Dok dolaskom Linde Yaccarino mnogi misle kako će se vratiti.

Twitter – kako ga deaktivirati ili obrisati?

Svakako ostaje za vidjeti koji će prvi „potezi” biti nove izvršne direktorice. Naravno ne sumnjamo kako je pred njom „dug i trnovit put” ali isto tako uvjereni smo kako je Yaccarino itekako sposobna „pružiti ruku spasa” posrnuloj društvenoj mreži – koja je nekada jednostavno bila sinonim za internetsko brzo informiranje, jer to je jednostavno Twitter.

Najčitanije