Banner
tekst1sl1

Disney+ ide putem Netflixa – zabrana dijeljenja lozinki i poskupljenje u najavi

Disney+ ide također ka planu koji je u stvarnost sproveo Netflix.

Tek smo se malo oporavili od Netflixa i njegova poskupljenja kao i zabrane dijeljenja lozinki a sada nam slično sprema i Disney+. Naime i ovaj streaming servis ide ka tome da podigne mjesečnu cijenu pretplate.

OnePlus Ace 2 Pro na tržište dolazi 16.08.2023. sa 23GB RAM-a

Ona sada košta 7,99€ i za jednom pretplatom moguće je kreirati (gledati) do sedam profila. No čini se kako je poskupljenje neminovno. Iako za sada nema točnih informacija koliko će ono biti mnogi izvori navode kako će iznos ići sve do 10,00€.

tekst1naslovna 1

Ovo se još nekako i može “zaboraviti” ali nikako se ne može zaboraviti da Disney+ već sada razmišlja uvesti zabranu dijeljenja lozinki. Iako oni u svojem opisu već sada naznačuju kako je zabranjeno dijeliti lozinke, osim unutar jednog kućanstva.

Troboj Online Streaming platformi: Netflix, HBO Max, Disney+ ?

Malo je reći koliko to korisnika uistinu i poštuje. Naravno govori se kako će ova zabrana stići krajem 2024. godine ili početkom 2025. ali mi vam sada ističemo da se pripremite na ono što dolazi.

tekst1sl2 1

Bilo kako bilo, čini se kako će sve veći broj servisa zabraniti mogućnost dijeljenja lozinki a idući na putu je HBO Max odnosno samo “MAX”. Što će oni napraviti tek ostaje za vidjeti.

Najčitanije