Banner
Huawei Cloud

Cloud pohrana podataka postaje sve popularnija

Ključan način zbrinjavanja velike količine informacija u eri korištenja i rada na više uređaja

Ne može se poreći da nas je mobilna pohrana u oblaku oslobodila oslanjanja na fizičke uređaje poput tvrdih diskova za pohranjivanje podataka, koji su ograničeni veličinom i predstavljaju rizik ako ih zagubimo. Nedavna anketa koja je mjerila korištenje mobilnog pohranjivanja podataka u oblaku otkrila je da je više od nevjerojatnih 60% sudionika već postavilo Cloud kao svoj primarni način pohranjivanja podataka.

Huawei Cloud

Ali ono što većina ne zna je da pohrana u oblaku također dolazi sa određenim izazovima koji bi se mogli akumulirati i utjecati na cjelokupno iskustvo korisnika. Za rješavanje ovih zamki, Huawei Mobile Cloud nudi više od samog sustava za pohranu, predstavljajući bezgranične mogućnosti od dijeljenja datoteka do integracije uređaja, posebno prilagođeno radu na više uređaja.

Sada kada se sve više korisnika odlučuje za najnoviji HUAWEI P60 Pro, donosimo opcije kako iskoristiti sve mogućnosti koje nudi Huawei Mobile Cloud za svakodnevno kreiranje sadržaja, osobnu administraciju, mobilni radi i mnogo više.

Trenutačni pristup samo jednim dodirom

Moderne mogućnosti mobilnog pohranjivanja u oblaku omogućile su nam trenutni pristup našim datotekama s bilo kojeg uređaja spojenog na internet – bilo kada, bilo gdje. Korisnici više ne moraju ručno premještati datoteke s uređaja na uređaj i čekati prijenos koji traje podosta dugo. S oblakom, korisnici mogu odlučiti koliko prostora za pohranu žele i proširiti prostor za pohranu kada je to potrebno, olakšavajući neometano uvođenje novih uređaja u ekosustav. Kao vodeći pružatelj takvih usluga, HUAWEI Mobile Cloud dodatno redefinira pristupačnost za jednostavno upravljanje datotekama.

MateBook 14s 1

Podržavajući automatsko sigurnosno kopiranje za više od 18 vrsta podataka, HUAWEI Mobile Cloud oslobodio je korisnike ograničenja određenim formatima datoteka. Korisnici mogu sinkronizirati knjige, video zapise i glazbu dok su u pokretu što predstavlja priliku za sveobuhvatni sustav zabave za užurbane generacije. Oni koji žude za integriranijim tehnološkim ekosustavom mogu se osloniti na sinkronizaciju između uređaja, dok oni s najnovijom serijom P60 mogu prenijeti sve prošle podatke sa starih uređaja na jednostavan način. Ovaj povećani podatkovni kapacitet ne dolazi nauštrb organizacije. Lokalizirana galerija omogućuje korisnicima učinkovito lociranje datoteka u mapama i uređajima tako da pristup podacima ostaje jednostavan za sve. HUAWEI Mobile Cloud dodatno je podržan funkcijama pametne sinkronizacije i uklanjanja nereda, tako da će organiziranje raznih aplikacija i datoteka biti bez napora čak i za one koji nisu upoznati s ovom tehnologijom.

Ove značajke su dostupne u velikom broju planova pohrane — tražite li samo jednostavan način za pakiranje nekoliko radnih dokumenata ili želite pohraniti e-knjige u online knjižnice, oblak je prilagođen da zadovolji različite potrebe potrošača.

Kako bi se prilagodio različitim uređajima, HUAWEI Mobile Cloud dolazi u PC verziji za korisnike stolnih računala i nudi iste značajke kao i njegova mobilna platforma, te može mu se pristupiti putem mrežnih preglednika ili preuzimanjem službene aplikacije. Ako korisnici preferiraju metodu preglednika, HUAWEI Mobile Cloud je dostupan putem bilo kojeg preglednika jednostavnom prijavom na HUAWEI Mobile Cloud račun na online portalu. Korisnici također imaju opciju preuzimanja HUAWEI Mobile Cloud aplikacije na svoja računala. Aplikacija je dostupna za preuzimanje na službenoj Huawei web stranici i Microsoft Apps web stranici.

Sigurniji (i daleko manji) od trezora

Mnogi koji sumnjaju u oslanjanje na virtualnu pohranu brinu se o privatnosti i sigurnosti, i to s dobrim razlogom. U izvješću o sigurnosti Cloud pohrane, do 80% tvrtki i poslovnih subjekata primijetilo je narušavanje sigurnosti u prošloj godini. Budući da su napadi na kibernetičku sigurnost sve češći, ključno je osigurati da je sigurnost podataka u oblaku usklađena sa sigurnosnim protokolima industrijskih standarda. Privatnost je ključna briga jer neke platforme imaju tendenciju prikupljanja korisničkih podataka za ciljano oglašavanje i više. Doista, digitalna sfera koja se brzo razvija zahtjeva da korisnici razumiju praksu rukovanja podacima na njihovoj platformi. Vrhunska usluga HUAWEI Mobile Cloud dizajnirana je da izdrži takve prijetnje. Sažimanjem i šifriranjem osobnih podataka prije pohranjivanja, usluga osigurava end-to-end enkripciju korištenjem šifriranog kanala za prijenos podataka što služi kao dodatna barijera zaštite osobnih poruka, fotografija ili povjerljivih datoteka pohranjenih na platformi.

Ovim postupkom osobni podaci dostupni su samo putem prepoznavanja lica i inteligentne klasifikacije fotografija kada je omogućena sinkronizacija galerije, uvodeći slojeve osobne verifikacije kako bi se spriječili neželjeni pokušaji pristupa.

Sveobuhvatan paket usluga s ekskluzivnim ponudama

Osim što nudi savršenu mješavinu dostupnih, ali sigurnih usluga za pohranu podataka, HUAWEI Mobile Cloud dodatno nudi ekskluzivne ponude za svoje korisnike. Novi korisnici mogu očekivati besplatnu pohranu od 200 GB za svoja prva 3 mjeseca korištenja — što je ekvivalent više od nevjerojatnih 30.300 JPEG datoteka pohranjenih u najvišoj kvaliteti.

P60 Pro Wallpaper Rococo Pearl 9

Vodećoj usluzi već vjeruje više od 34 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika u Europi, što je impresivan broj koji i dalje raste. S planovima za pohranu prikladnim za profesionalne svrhe, kao i za početnike kojima su potrebna uputstva korak po korak, HUAWEI Mobile Cloud pruža idealno rješenje na jednom mjestu za pohranu u oblaku za sve

Posebne ponude

Dostupan u regularnoj prodaji u elegantnoj crnoj boji i jedinstvenom Rococo Pearl uzorku, P60 Pro savršeno se nadograđuje s ultimativnim pametnim satom Huawei Watch Ultimate. Watch Ultimate – najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova, utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog.

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI P60 Pro pametnog telefona je 1.199,00 eura. Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/phones/p60-pro/.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Najčitanije