Banner
tekst4sl1 2

Asus Zenfone 11 ipak dolazi

Premda smo pisali kako će Zenfone 10 biti posljednji predstavnik svoje vrste, čini se kako smo bili u krivu. Prvi certifikati pristižu za ono što ćemo znati kao Zenfone 11, evo detalja.

Nedavno smo na našim stranicama pisali o Zenfone 10 modelu kao “posljednjem u svojoj vrsti”, a neke su glasine to i potvrđivale. No, čini se kako nismo bili u pravu jer se sada pojavljuju informacije koje ukazuju na dolazak novog modela – ZenFone 11.

Asus ROG Phone 8 Pro – Novi pogled na Gaming ekskluzivnost

ASUS, tajvanski tehnološki div, sprema se predstaviti novu Zenfone seriju pametnih telefona. Nakon nedavne najave serije ROG Phone 8, sada se čini da će Zenfone 11 Ultra uskoro biti predstavljen. Evo svih dostupnih detalja.

1 14

Zenfone 11 Ultra, novi pametni telefon tajvanskog tehnološkog diva, primijećen je u bazi podataka SDPPI, certifikacijske platforme Indonezije. Ovaj uređaj nosi broj modela ASUS_AI2401_H.

Asus Zenfone 10 dobio je Android 14

Prethodno se ASUS Zenfone 11 Ultra pojavio u Bluetooth SIG bazi podataka, potvrđujući podršku za Bluetooth 5.4. Za one manje upućene, Zenfone linija predstavlja niz vrhunskih pametnih telefona s kompaktnim dizajnom. No, naziv “Ultra” sugerira mogućnost većeg zaslona, iako ovo ostaje još uvijek nagađanje.

tekst4sl5 1

S obzirom da je ASUS Zenfone 11 izravni nasljednik modela Zenfone 10, očekuje se da će novi pametni telefon donijeti određene nadogradnje u odnosu na svog prethodnika.

Asus Zenfone 10 – posljednji iz svoje vrste

Podsjetimo, Zenfone 10 je opremljen 5,92-inčnim AMOLED zaslonom koji podržava FHD+ rezoluciju i brzinu osvježavanja od 144Hz. Očekuje se da će Zenfone 11 Ultra zadržati visokokvalitetni zaslon, a naziv “Ultra” može sugerirati i na varijantu s većim zaslonom.

tekst4sl4 1

Što se tiče unutarnjih komponenti, Zenfone 10 je pokretao Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC, pa se može pretpostaviti da će Zenfone 11 Ultra nadmašiti to sa Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom.

Garmin public beta 9.15: Nova poboljšanja i izazovi s trajanjem baterije

Baterija od 4300 mAh napajala je Zenfone 10, podržavajući 30W žično brzo punjenje. Očekuje se da će Zenfone 11 Ultra zadržati sličnu ili poboljšanu bateriju, pružajući korisnicima dugotrajno iskustvo korištenja.

tekst4sl3

Kamere su također važan aspekt svakog pametnog telefona, a Zenfone 10 se isticao dvostrukom stražnjom kamerom od 50 megapiksela, dok je prednju stranu krasio selfie senzor od 32 megapiksela. Očekuje se da će Zenfone 11 Ultra donijeti poboljšanja u području fotografije, prateći trendove sve viših rezolucija i naprednih značajki.

Realme donosi Note seriju telefona – prvi na redu je Realme Note 1

Ostale značajke koje se očekuju na Zenfone 11 Ultra uključuju bočni skener otiska prsta, Bluetooth 5.3, stereo zvučnike, podršku za bežično punjenje od 15 W i obrnuto punjenje, GPS i IP68 otpornost na vodu i prašinu. Sve ove karakteristike ukazuju na to da će Zenfone 11 Ultra biti visokokvalitetan uređaj koji će zadovoljiti potrebe zahtjevnih korisnika.

tekst4sl2 1

Dok čekamo službenu najavu od strane ASUS-a, možemo samo nagađati o cijenama i dostupnosti Zenfone 11 Ultra. No, s obzirom na povijest ASUS-ovih pametnih telefona, možemo očekivati konkurentne cijene u odnosu na specifikacije koje uređaj nudi.

iPhone 16 i 16 Plus dobivaju 8GB RAM-a i Wi-Fi 6E

U svakom slučaju, ljubitelji ASUS pametnih telefona s nestrpljenjem očekuju službeno predstavljanje Zenfone 11 Ultra i s nestrpljenjem prate svaki novi detalj koji procuri u javnost.

Najčitanije