Banner
tekst3sl2 1

Apple Watch 9 – što očekivati?

Apple u rujnu predstavlja novu liniju iPhone 15 pametnih telefona a za očekivati je kako će svijetla pozornice ugledati i novi Apple Watch pametni satovi - 9. po redu.

Već smo naviknuli kada se predstavlja nova linija iPhone pametnih telefona da zajedno s njome ide i nova linija Apple Watch pametnih satova.

iOS 16.6 dostupan za preuzimanje

Ove godine to bi trebali biti Apple Watch 9 te druga generacija Apple Watch Ultra.

Samsung promovira naredni Galaxy Unpacked na 13 najprometnijih lokacija diljem Svijeta

Iako za sada internet sve više “bruji” oko Apple Watch Ultra 2 modela sata (što bi mu svakako trebalo biti ime), Apple Watch 9 još je uvijek prekriven “velom tajne”.

tekst3sl2 1
Nadolazeći Apple Watch 9 !

Nedavno smo na našim stranicama istaknuli kako će iduća generacija Apple Watch Ultra 2 modela biti kreirana pomoću 3D pisača – odnosno kako će neki dijelovi biti 3D.

Twitter dobiva novo ime – X

To se svakako možemo očekivati i po pitanju Apple Watch 9 modela sata. Ono što bi ovdje svakako još željeli navesti je mogućnost veće baterije odnosno bolje autonomije. Jer je upravo autonomija bila jedna od bitnijih te boljih stvari na Apple Watch 8 modelu.

tekst3sl3 3
Nadolazeća Apple Watch Ultra 2 !

Ostale značajke već su sada na samome vrhu i zaista ne bi voljeli vidjeti da se previše mijenjaju, već da se samo malo “ispoliraju”. Za sam Apple Watch 9 to bi značilo kako će i ove godine doći u dvije veličine onoj od 41mm te 45mm.

Pet stvari koje ćete voljeti na Huawei P60 Pro iz

Prošle je godine odnosno na još uvijek aktualnim Apple Watch 8 modelima taj kapacitet bio 282mAh za 41mm te 308mAh za 45mm. Očekuje se kako će taj kapacitet baterije dolaskom Apple Watch 9 modela nešto biti povećan ali za sada nije navedeno koliko bi mogao iznositi.

tekst3sl1 7

Naravno tu svakako moramo spomenuti i mnogo dugotrajniju autonomiju koja je zaista “vrhunska” na Apple Watch 8 modelu sata te iznosi 18h. Što bi se samo trebalo i nastaviti po pitanju dolaska Apple Watch 9 modela.

Apple iPhone 15 Pro vs iPhone 14 Pro – 5 ključnih razlika

Pitanje punjenja odnosno mogućnosti “brzog” punjenja dolaskom Apple Watch 9 serije sata i neće se baš previše promijeniti. I dalje će tu biti prisutan USB Type-C punjač koji će pametni sat puniti (0-100%) za 1h i 15min i zaista ovdje ne možemo tražiti više.

Netflix staje na kraj dijeljenu lozinki na Balkanu – korisnici ljutiti

Jer korisnici Apple hardvera naviknuli su da uvijek budu zakinuti u odnosu na one ostale. Ali usprkos tome Apple donosi neke benefite na koje konkurencija jednostavno ne može niti pokušati utjecati.

ChatGPT dolazi na Android

Ovime smo tek “zagrebali” po pitanju glasina vezanih uz Apple Watch 9 a iste ćemo svakako i dalje nastaviti pratiti. Naravno svjesni smo da Apple više značaja daje Apple Watch Ultra 2 modelu sata (jer mu donosi veću zaradu) ali naravno i ove “slabije” modele treba podjednako zastupati, zar ne?

Šokantno! Pogledajte što je YouTube Premium učinio – Cijena skače za 2$, korisnici ogorčeni!

Dali ste vi vlasnik Apple Watch 8 modela ili Apple Watch Ultra modela sata i kakva su vaša iskustva? Odnosno dali planirate prelazak na Apple Watch 9 te Apple Watch Ultra 2 kada u rujnu postanu dostupni? Svoja iskustva a i mišljenja svakako nam pišite u komentare.

Najčitanije