huawei
1 13

Apple: Sklopivi uređaj ipak nije iPhone

Nažalost donosimo vam loše vijest. Prema glasinama sklopivi uređaj koji Apple razvija neće biti iPhone.

Apple iPhone V – kada neće Apple tada drugi rade sklopivi iPhone

Ranije su kružile glasine i spekulacije o tome kako Apple intenzivno radi na razvoju sklopivog uređaja, sugerirajući čak da bi moglo biti dva različita modela u planu.

Oppo Watch X: Nova era elegancije dolazi 29. veljače!

No, najnovije informacije iz lanca opskrbe sugeriraju da se stvari mijenjaju. Novo izvješće, koje se poziva na “izvore lanca opskrbe”, otkriva da se Appleov projekt sklopivog uređaja razvija u smjeru koji bi mogao promijeniti dosadašnje pretpostavke.

2 3

Umjesto da se radi o sklopivom iPhoneu, čini se da se Apple fokusira na razvoj sklopivog uređaja koji bi mogao pripadati kategoriji iPada.

iPhone 16 sinonim za inovaciju i estetiku – što očekivati?

Ova nova strategija implicira da Apple razmatra inovativne pristupe dizajnu i funkcionalnosti kako bi svojim korisnicima ponudio nešto potpuno novo i revolucionarno.

1 13

Ovaj preokret u planovima sugerira da je Appleov tim za istraživanje i razvoj postigao značajan napredak u projektu sklopivog uređaja.

Appleovi novi iPad Pro i iPad Air: Tanji, veći izbor veličina i OLED zasloni!

Prema navodima iz izvješća, Apple je dosegnuo ključnu fazu u razvoju, pri čemu se različiti elementi dizajna sklapaju zajedno.

HMD donosi vlastite pametne telefone među kojima se ističe Barbie preklopni model

Ova integracija ukazuje na to da je projekt sklopivog uređaja sve bliži završetku, što bi moglo značiti da se tvrtka priprema za početak masovne proizvodnje.

tekst1sl1 5

Međutim, izvješće također naglašava da ne treba očekivati da će Appleov sklopivi uređaj biti dostupan ove ili čak iduće godine.

Nove boje iPhone 16 Pro i Pro Max modela: Putinjsko žuta i Cementno siva

Nadalje, glasine koje su kružile o dva različita sklopiva uređaja također su demantirane. Umjesto toga, čini se da Apple testira jedan glavni prototip sklopivog uređaja koji bi mogao imati zaslon veličine 7-8 inča.

tekst2naslovna 9

Ova veličina sugerira da bi uređaj mogao biti pozicioniran u kategoriji iPada, otvarajući potpuno novi segment tržišta za Apple.

Ne stavljajte mokar iPhone u rižu! Evo što raditi umjesto toga

Ovakav pristup također ukazuje na oprezan korak tvrtke. Umjesto da odmah implementira tehnologiju na svoj najprodavaniji proizvod, iPhone, Apple testira vodu s novim konceptom na manje rizičan način, nudeći ga u kategoriji iPada.

tekst2sl2 1

Ovo testiranje omogućuje tvrtki da procijeni tržišnu potražnju i prihvaćanje prije nego što se odluči za masovnu proizvodnju.

Apple radi na dva prototipa sklopivih telefona

U zaključku, dok su se ranije glasine fokusirale na sklopive iPhone modele, aktualne informacije sugeriraju da Apple mijenja smjer prema razvoju sklopivog iPada.

cc

Ovo bi moglo označiti prekretnicu u industriji mobilnih uređaja i otvoriti nova vrata za Appleovu inovaciju. Dok se čeka službena potvrda od strane Applea, ova najnovija izvješća pružaju uzbudljiv uvid u budućnost tehnologije koju možemo očekivati od ove tehnološke divizije.

Najčitanije