huawei
1

Apple je predstavio 13″ i 15″ MacBook Air pogonjen M3 čipom

Apple MacBook Air 13" košta 1.099$, dok 15" košta 1.299$. Prediblježbe kreću danas a isporuka u Petak (08.03.2024.)

Apple je danas lansirao svoju najnoviju seriju MacBook Air prijenosnih računala, donoseći poboljšanja koja će revolucionirati iskustvo korisnika.

iPhone SE 4 – nalik na iPhone 14 s USB Type-C priključkom [CAD renderi]

Ovi novi modeli, koji dolaze u veličinama od 13 i 15 inča, predstavljaju iskorak u tehnologiji s ugrađenim M3 čipom, obogaćenim Wi-Fi 6E, te brojnim drugim inovativnim značajkama.

1

Jedna od ključnih inovacija koja se ističe je uvođenje M3 čipa. Ovaj čip donosi nevjerojatno ubrzanje performansi, čineći novi MacBook Air do 60 posto bržim od prethodnih modela s M1 čipom.

Posljednje Xiaomi MIUI ažuriranje uzrokuje zamrzavanje telefona – evo kako riješiti problem

Za korisnike koji zahtijevaju visokokvalitetne performanse, ovaj napredak će biti revolucionaran. Nadalje, zahvaljujući bržem i učinkovitijem Neural Engine-u u M3 čipu, MacBook Air postavlja novi standard za AI performanse u potrošačkim prijenosnim računalima.

2 5

Osim toga, poboljšana je podrška za vanjske zaslone, omogućujući korisnicima da istovremeno koriste do dva vanjska zaslona čak i kada je poklopac prijenosnog računala zatvoren. Ovo je značajno povećanje u odnosu na prethodne modele i pruža korisnicima veću fleksibilnost u radu.

Apple iCloud od 5GB sada je problem za tvrtku iz Cupertina

Nadalje, novi MacBook Air nudi impresivno tanak i lagan dizajn, karakterističan za ovu liniju proizvoda. S trajanjem baterije do 18 sati, korisnici mogu uživati u dugotrajnom radu bez potrebe za čestim punjenjem.

1 58

Zaslon Liquid Retina pruža izvanrednu kvalitetu slike, dok su glasovna izolacija i Načini mikrofona širokog spektra poboljšani kako bi osigurali kristalno čist zvuk tijekom audio i video poziva.

Iduća generacija Apple hardvera koristit će A18 čipove

Cijenovno, novi MacBook Air nudi izuzetnu vrijednost za svoje značajke. Modeli od 13 inča s M2 čipom dostupni su po cijeni od 999 USD, dok su modeli s M3 čipom dostupni po cijeni od 1099 USD. Za korisnike koji traže veći zaslon, model od 15 inča s M3 čipom dostupan je po cijeni od 1299 USD.

1 33

Ovom najavom, Apple je također obnovio svoju ponudu MacBook Air prijenosnih računala, uklanjajući starije modele poput M1 MacBook Aira i 15-inčnog M2 MacBook Aira.

iOS-u 17.4 unutar EU imat će progresivne web aplikacije

Ovo je značajan korak prema budućnosti, s fokusom na unaprjeđenju performansi i pružanju najnovijih tehnoloških inovacija korisnicima širom svijeta.

Samsung Galaxy Ring neće biti kompatibilan s iOS platformom

Predbilježbe za nove MacBook Air modele već su dostupne od danas, a isporuke će početi od petka, 8. ožujka. S ovim novim inovacijama, MacBook Air nastavlja postavljati standarde u industriji prijenosnih računala, pružajući korisnicima nevjerojatnu kombinaciju performansi, dizajna i funkcionalnosti.

Najčitanije