Banner
tekst2naslovna 6

Apple se nalazi u problemu oko naručivanja zaslona za iPhone 14

Čini se kako Apple ponovno ima problema oko proizvodnje komponenti za iPhone 14 a tako se želi osamostaliti i ne biti ovisan o ostalima.

Kada jednostavno imaš sve ali opet želiš biti poseban u nadi da će ti uspjeti i upravo te ta želja upropasti. To se upravo događa Američkom tehnološkom divu Apple-u kada su u pitanju zasloni za nadolazeću seriju iPhone 14 pametnih telefona.

Android 11 najzastupljenija je verzija a gdje je Android 12?

Sjećate se kada smo na našim stranicama u više navrata pisali da se Apple želi „osamostaliti” i da ne želi više biti ovisan o proizvodnji zaslona od strane Samsung-a i LG-a?

tekst2sl1 2

Sada se čini kako im se to dobro obilo o glavu. Naime Apple već duže vrijeme radi (ima suradnju) s Kineskim proizvođačem zaslona Beijing Oriental Electronics (BOE) koji ih jednostavno „slušaju” a to Apple svakako poštuje i odgovara im.

Apple testira sklopive zaslone za iPhone i iPad

Apple je dodijelio proizvodnju zaslona za iPhone SE 2022 upravo BOE proizvođaču da bi se sada očito pokazalo kako je to bila greška. Greška je bila u tome što BOE ne može raditi na proizvodnji zaslona za iPhone SE 2022 a Apple sada isto tako želi da se BOE uključi u proizvodni proces zaslona i za iPhone 14 modele.

Apple iPhone 14 Pro Max – koliko može biti velik Notch (Punch-hole)?

To nije svakako mali broj već BOE ima za zadatak proizvesti 30 milijuna zaslona za iPhone 14 modele (nije poznato dali se radi o Pro ili običnim modelima ali za vjerovati je kako će Pro modele Apple prepustiti iskusnijima).

Apple je dostignuo svoj vrhunac: Steve Jobs je to postignuo

Saznajemo i to kako je BOE proizvođač bio angažiran i na proizvodnji panela za iPhone 13 ali je od veljače ove godine ono naglo i prekinuto koji je točno razlog tome za sada i nije previše poznato.

tekst2sl2 5

Nadalje Apple se želi u potpunosti odmaknuti od svih proizvođača koji mu rade na dijelovima za iPhone pametne telefone tu prvenstveno mislimo na Samsung i LG koji su zaduženi za proizvodnju zaslona.

Apple iPhone 15 usvojiti će USB Type-C, 2023. godine

S nadom kako će sve biti uredu dao je taj posao BOE proizvođaču ali se očito malo zavarao. Sada će ipak morati organizirati Samsung na mu proizvede određenu količinu zaslona za iPhone 14 jer BOE nije sposoban toliko zaslona (panela) proizvesti i istovremeno raditi na zaslona za iPhone 14 i iPhone SE 2022.

tekst1naslovna 5

Čini se nažalost kako nekad mislimo da možemo sve sami i ne moramo biti toliko ovisni o ostalima ali se u stvarnosti to prikaže netočnim.

Samsung Galaxy Buds 2 u Poke lopti – samo za Korejsko tržište

Nadamo se kako će ova čitava zavrzlama dobro završiti i imati sretan kraj te kako neće biti poteškoća u isporukama (dolasku na tržište) iPhone SE 2022 i iPhone 14 modela. Od čega će samo „nastradati” sami korisnici i potencijalni kupci.

Najčitanije