Banner
tekst2naslovna 1

Apple iPhone 14 imati će bolju prednju kameru

Apple iPhone 14 imat će i bolju prednju (selfie) kameru.

Ne samo da će iPhone 14 imati novu (bolju) glavnu kameru 48MP umjesto 12MP, već će se poboljšanja vidjeti i u predjelu prednje (selfie) kamere.

Vodootporan Huawei GT 3 Pro je idealan za ljetni odmor

Iako se prije navodilo i pisalo s velikom dozom opreza sada je možemo reći „službeno” kako Apple radi na razvoju nove poboljšane prednje kamere za iPhone 14 modele pametnih telefona.

tekst2sl1 4

Da budemo precizniji za sada nije usko navedeno koji će modeli dobiti poboljšanu prednju (selfie) kameru ali nekako povučeni iskustvom moramo reći naše mišljenje.

Samsung Galaxy Z Flip 4 na fotografijama (ponovno) donosi neke razlike

Ono glasi kako nam se čini da neće svi modeli iPhone 14 pametnog telefona dobiti poboljšanju prednju kameru već samo neki. Odnosno zasigurno će biti riječ o „Pro” modelima kao što su iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max.

Apple Watch 7 je najprodavaniji pametni sat u Q1 2022.

Dok će „obični” iPhone 14 i iPhone 14 Max (koji će zamijeniti iPhone 13 Mini) doći sa starom kamerom odnosno još uvijek aktualnom koja se nalazi i na iPhone 13 modelima.

tekst2sl2 2

Iako za sada nema naznaka o kojoj će rezoluciji biti riječ zna se kako će otvor blende biti f/1.9 za razliku od otvora blende f/2.2 koji se koristi na iPhone pametnim telefonima još od iPhone 11 modela.

Otvoren redizajnirani Xiaomi Store u zagrebačkoj Areni

Ako uzmemo u obzir da sadašnje aktualne selfie kamere na iPhone 13 modelima donose 12MP rezolucije onda možemo očekivati kako će na iPhone 14 modelima ona iznositi barem minimalno povećanje od 2x što bi značilo da će prednje selfie kamera imati 24MP.

Apple iOS 16 – više personaliziranja za iPhone uređaje

Pošto se zna da će stražnja (glavna) kamera donositi 48MP na „Pro” modelima. Ipak kako smo i rekli ovo su samo naša predviđanja ili „razmišljanje na glas”.

tekst2sl3 2

Ono što je za sada 100% sigurno je to kako će do poboljšanja biti kada se priča o prednjoj (selfie) kameri ali se ne zna u kojoj će rezoluciji ista i dolaziti osim što će otvor blende biti f/1.9.

Samsung One UI 5.0 (Android 13) – kada dolazi i što donosi? [Lista uređaja]

Nadalje iskoristimo priliku i kažimo kako će na novoj selfie kameri raditi ponovno južno korejska tvrtka nakon što je dugi niz godina Apple taj zadatak povjeravao kineskim proizvođačima.

Xiaomi Navee N65 500W električni romobil za 518 eura

Iako znamo kako ovo i nije neka velika vijest raduje nas što će nakon nekoliko odnosno tri modela iPhone 14 donijeti i neka poboljšanja kada je u pitanju prednja selfie kamera makar ona donosila samo nekoliko MP poboljšanja, čovjeka jednostavno ovo veseli.

Apple iPhone 14 „napokon” donosi USB Type-C priključak?

Dizajnerski će iPhone 14 ponovno njegovati taj Retro izgled uzbuđeni smo što će samim dolaskom napokon donijeti velike i bitne promijene u načinu korištenja iPhone pametnog telefona, te će iPhone 13 modeli biti posljednji kako se na „stari” način koristio Apple iPhone pametni telefon.

Najčitanije