Banner
tekst3naslovna 4

Apple uskoro predstavlja nove iPad Pro (2022) tablete u dvije veličine

Apple predstavlja novu generaciju iPad Pro tableta u dvije veličine: 11" i 12,9".

Čini se kako Apple nikada nema mira i nikada ne prestaje s razvojem nadolazećih proizvoda. Danas imamo prilike pisati o nadolazećim iPad Pro tabletima, koje ćemo ugledati do kraja ove godine.

Apple ponovno kažnjen u Brazilu – mora platiti visoku cijenu kazne

Tome ide u prilog i sama oznaka u nazivu „2022”. Dakle riječ će biti o Apple iPad Pro tabletima koji će biti pokretane M2 čipom. Isti će biti dostupni u dvije veličine zaslona.

tekst3sl1

Riječ je o 11” i 12,9” zaslonima. Već smo pisali kako je Apple M2 čip izrađen temeljem 5nm proizvodnog procesa te kao takav donosi vrhunsku snagu i zaista visoke performanse.

Samsung One UI 5.0 – top značajke i vizualni izgled

Sam dokaz kako se Apple M2 čip nalazi unutar MacBook Pro računala govori o snazi i moći. Same vizualne promijene i neće se baš razlikovati u odnosu na prošlogodišnji model.

tekst3sl2

Glavna razlika bit će taj Apple M2 čip. Ali moramo reći kako je on u odnosu na M1 do 18% bolji u procesorskoj snazi te do 35% bolji u grafičkoj snazi.

11. godišnjica smrti Steve Jobsa – vizionara Applea

Osim predstavljanje Apple iPad Pro (2022) tableta, tvrtka iz Cupertina predstavit će i desetu generaciju „osnovnog” Apple iPad tableta, jednostavnog naziva „Apple iPad 10”.

tekst1naslovna

On će napokon dobiti USB Type-C sučelje za sinkronizaciju i punjenje. Za sada nema točnog datuma kada će Apple predstaviti nove generacije iPad tableta ali se zna kako se za te potrebe neće organizirati događaj, već će Apple u medije plasirati objavu dostupnosti te tablete jednostavno plasirati na tržište.

Apple je dostignuo svoj vrhunac: Steve Jobs je to postignuo

Dizajnerski izgled Apple iPad 10 tableta trebao bi biti vrlo sličan (nadahnut) Apple iPad Pro modelima. Što govori odnosno sugerira kako će neki elementi biti posuđeni od jače iPad verzije.

tekst2naslovna 1

Bilo kako bilo, drago nam je da sve veći broj Apple hardvera i uređaja postepeno dobiva USB Type-C. Dok će u slučaju Apple iPhone pametnog telefona svojim dolaskom to učiniti i iPhone 15 te će tim korak Apple konačno odustati od Lightning konektora kojega je godinama toliko volio i non stop gurao na svoje modele.

Apple iPadOS 16.1 dolazi 24.10.2022.

Čini se kako Apple u posljednje vrijeme ima veće probleme (i bitnije) od predstavljanje novih modela iPada. Jedan od njih je svakako i visoka novčana kazna kojom je sud u Brazilu kaznio Apple.

tekst4sl4 1

Radi prodajnom pakiranja bez punjača o čemu smo isto tako pisali na našim stranicama „Apple ponovno kažnjen u Brazilu – mora platiti visoku cijenu kazne”.

Winamp se vratio – novi dizajn sa starim duhom

Bilo kako bilo ova tvrtka ima previsoki tržišni udio i dobio da je ovakve novčane kazne mogu uzdrmati. Oni jednostavno plate kaznu i nastave najnormalnije dalje kao da se ništa nije dogodilo, čudno zar ne?

Najčitanije