Banner
tekst1naslovna 5

Apple AirPods 2 Pro – nadogradnja kakva treba biti

Apple će u rujnu uz iPhone 14 modele predstaviti i AirPods 2 Pro bežične slušalice. Riječ će biti o većoj nadogradnji i poboljšanjima kako ističu iz Applea.

Iako su još uvijek aktualne AirPods Pro iz prve generacije, Apple intenzivno radi na njihovom nasljedniku. Prema glasinama riječ će biti o AirPods 2 Pro modelu a donosit će mnoge značajke na koji se dugo čeka u svijetu bežičnih Apple slušalica.

Apple iPhone 15 imati će isti „Punch hole”

Ponajprije tu moramo izdvojiti drugačiji dizajn (pogledajte fotografije unutar teksta) zatim sama autonomija bit će značajno povećanja a tu je i prvi korak „znak” da Apple prihvaća USB Type-C.

tekst1sl1 8

Apple AirPods 2 Pro dolazit će s USB Type-C sučeljem za sinkronizaciju i punjenje, time će ovo biti prvi komad Apple hardvera koji posjeduje dugo iščekivani USB Type-C.

OnePlus Fold dolazi zajedno sa OxygenOS 13 (Android 13)

Šuška se kako će nadolazeći AirPod 2 Pro moći mjeriti i otkucajte srce na uhu korisnika. Apple ovim modelom ponajprije razmišlja „srušiti rivala” Samsunga s Galaxy Buds Pro 2 modelom.

Samsung Galaxy S22 linija dobiva Android 13 Beta program

Uostalom to im dokazuju i sami nazivi imena, zar ne? Ima jedan detalj koji Apple nije naveo ali se probio između svih glasina. Riječ je o funkciji AirPods 2 Pro slušalica koje će služiti i kao slušni aparat.

tekst1sl2 7

Naravno neće sada moći baš u potpunosti zamijeniti slušni aparat ali ako korisnik ima problema sa sluhom, iste će moći ublažiti taj problem njihovim korištenjem.

Apple MacBook moći će puniti iPhone?

Same slušalice značajno su manje u odnosu na aktualni model ali to vas i ne treba previše zabrinjavati, jer je njihova ergonomija i način korištenja (ponajprije sigurnost) dodatno pridodana te dodatno osigurana.

Telegram Premium dostupan za 4,99$ na mjesec

Stoga straha za padanjem i mogućim gubljenjem jedne ili obje slušalice doista nema. Ipak ako se i desi da zagubite svoje Apple AirPods 2 Pro bežične slušalice, tu je i „Find My Device” značajka Apple iOS mobilne platforme kojoj će se izlaskom pridružiti po prvi puta i AirPods 2 Pro.

MMEF2 AV5

Ove sve značajke i mogućnosti korištenja ponajprije treba zahvaliti H1 čipu. Ako se pitate koliko će Apple AirPods 2 Pro bežične slušalice koštati, kažimo da se iznos okreće oko 250$ a kada će u prodaju i dostupnost, za sada zasigurno još neće.

OnePlus modeli koji dobivaju OxygenOS 13 (Android 13) – [Lista uređaja]

Možemo slobodno vjerovati da će Apple svoje „najjače” bežične slušalice predstaviti zajedno sa nadolazećom generacijom Apple iPhone 14 pametnih telefona.

111

A to će se desiti kako smo već i pisali 13.09.2022. na Apple događaju. Šuška se kako će Apple predstaviti i malo slabije Apple AirPods 3 bežične slušalice koje bi prema svemu sudeći mogle sadržavati neke značajke kao i AirPods 2 Pro.

MicroSD kartice – koristite li još memorijske kartice?

Što kažete na novi (drugačiji) dizajn vodećih Apple AirPods Pro slušalica? Dali vam se sviđa ili vam je draži stariji (još uvijek aktualni) dizajn? Slobodno nam se javite u komentare i kažite nam vaše mišljenje.

Najčitanije