huawei
tekst1naslovna

[Katar 2022.]: Hrvatska – Maroko (borba za 3. mjesto) /Gdje gledati?

Hrvatska Nogometna Reprezentacija danas s početkom u 16:00h igra svoju posljednju utakmicu ovog Svjetskog Prvenstva. Ide u borbu za 3. mjesto - Brončanu Medalju a ta borba bit će protiv Maroka. Momčadi s kojom smo igrali prvu utakmicu na ovogodišnjem Prvenstvu iz svoje skupine F. Tada je rezultat završio sa 0:0.

*Za sutra je planiran doček na glavnom Zagrebačkom Trgu (Trgu Bana Josipa Jelačića), naših Nogometnih Reprezentativaca (bez obzira dali kući donjeli brončanu medalju ili ne). Svi koji koji nećete moći put Zagreba, sve ćete također imati prilike pratiti u prijenosu na Prvom Programu Hrvatske Televizije (1. HRT) s početkom u 16:45h.*

Danas s početkom u 16:00h (po našem vremenu) naša Nogometna Reprezentacija igra svoju posljednju utakmicu na ovom Svjetskom Prvenstvu.

tekst2sl2 3

Na žalost nije nam pošlo za rukom da pobijedimo Argentince te su nas oni sa 3:0 pobijedili u Polufinalu i tako otišli u „borbu” za Svjetske Prvake, protiv Francuza (navedena se utakmica igra sutra također u 16:00h).

Uz pametni telefon obavezno idu dobre slušalice i prijenosni zvučnik

No okrenimo se mi našima i kažimo kako smo već jednom tijekom Prvenstva u Katru 2022. igrali protiv Maroka. Bila je to naša prva utakmica (prva u skupini) kada je rezultat nakon isteka 90. minute bio 0:0.

tekst2sl1

Današnji izlazak na teren za našu Reprezentaciju bit će malo drugačiji u odnosu na dosadašnje. Tu su „sitni” problemi s ozljedama ali će upravo zbog toga Zlatko Dalić dati priliku igračima s klupe.

Huaweijev vodič za blagdanske poklone

Odnosno onima koji za sada nisu imali prilike istrčati i iskusiti teren i atmosferu Katra i cjelokupne euforije. Po prvi puta će na teren izaći dečki koji su do sada bili na klupi a čini se kako će Marko Livaja na terenu biti od prve minute.

tekst2naslovna 4

Osim njega (ujedno i svoje prve minute) zapisat će i Šutalo. Kada već spominjemo igrače onda kažimo kako čitav sastav izgleda ovako:

LIVAKOVIĆ – STANIŠIĆ – ŠUTALO – GVARDIOL – SOSA – MODRIĆ – KOVAČIĆ – MAJER – KRAMARIĆ – PERIŠIĆ – LIVAJA

Juranović ima problema s ozljedom te je sigurno kao će ovu utakmicu propustiti. Isto tako i Gvardiol se žalio na bolove ali ga je Dalić ipak stavio u početni sastav, upravo će Gvardiol biti pod „budnim okom” našeg izbornika jer ako se pokaže i jedna poteškoća, Gvardiol izlazi van i traži zamjenu na klupi.

Danas počinje Xiaomi Božićna akcija

Kako to već biva kod nas i danas prijenos utakmice (Emisija „Katar 2022.” s početkom u 15:00h) moći će se pratiti na drugom programu Hrvatske Televizije (2. HRT) i drugom programu Hrvatskog Radija (2. HR).

tekst4sl2 2

Ako niste u mogućnosti biti ispred malih ekrana ili radije, sve možete pratiti i putem HRTi aplikacije koja je prisutna na svim mobilnim platformama (Android, iOS, AppGallery).

Još jednom za kraj poručimo, IZNAD SVIH HRVATSKA!!

Najčitanije