Banner
Huawei nova10 7 1

5 cool mogućnosti Huawei nova 10 mobitela

Huawei nastavlja stavljati premium značajke i u cjenovno povoljnije mobitele. Najnoviji primjer jest Huawei nova 10

Huawei je nakon regionalne premijere, na kojoj je lansiran i Mate 50 Pro, lokalno predstavio novu 10 – elegantno dizajniran uređaj s unaprijeđenim softverskim i hardverskim mogućnostima.

Nova 10 postavlja nove standarde u korisničkom iskustvu s mogućnostima korištenja snažne prednje kamere od 60 MP i snažnom SuperCharge 66 W značajkom.

Uređaj nasljeđuje i poznati dizajnerski potpis čitave serije, spajajući minimalističke linije naglašene detaljima Star Orbit Ring prstena i vrhunsku izradu. U nastavku teksta provjerite 5 glavnih razloga za kupovinu nova 10 pametnog telefona.

Huawei nova10 11 1

Ultra tanki dizajn

Naslijedivši genetiku dizajna Huawei nova serije, nova 10 pametni telefon neće imati problema s isticanjem gdje god se pojavili.

Tekstura kućišta osvježena je i unaprijeđena što rezultira boljim presijavanjem boja i svilenkastijim dodirom, a uređaj je dostupan u elegantnim Starry Silver i Starry Black nijansama.

Nova 10 dolazi u iznimno laganim dimenzijama s debljinom od samo 6,88 mm i težinom od 168 grama, što ga čini ugodnim za nošenje.

Moćni sustav kamera

Nova 10 opremljen je prednjom ultraširokokutnom kamerom od 60 MP pa ne morate brinuti da netko neće stati u fotografiju.

Huawei nova10 8 1

Prednja kamera podržava i 4K snimanje, a stražnja 50 MP kamera opremljena je Ultra Vision Photography objektivnom i koristi vrhunski RYYB niz filtera u boji, čiji senzor može obuhvatiti 40% više svjetla u usporedbi s uobičajenim senzorom.

Snažna i dugotrajna baterija

Kako bi izdržao današnje navike korisnika i cjelodnevno korištenje visokofrekventnih aplikacija, uređaj podržava SuperCharge značajku od 66 W kojoj je potrebno 37 minuta da bateriju od 4.000 mAh napuni od 0 do 100%.

Uređaj dolazi i s tehnologijom senzora temperature pokretanu umjetnom inteligencijom koja detektira vruće točke na površini telefona i optimalno redistribuira toplinu, donoseći optimizirano korisničko iskustvo.

Veliki 6,67 – inčni zakrivljeni zaslon

Sjajni zakrivljeni zaslon može prikazati 1,07 milijardi boja, sadrži visoku stopu osvježavanja do 120 Hz te brzinu uzorkovanja dodirom od 300 Hz što korisnicima pruža glatko i bezbrižno iskustvo korištenja.

Huawei nova10 10 1

Nova 10 također je idealan i za zaljubljenike u mobilne igrice. Uređaj sadrži Touch Turbo 2.0 značajku pomoću koje korisnici mogu jednostavno protresti telefon kako bi pokrenuli bilo koju odgovarajuću operaciju tipke, što učinkovito poboljšava korisničko iskustvo pri igranju mobilnih igara.

Nova 10 ima sve aplikacije koje trebate

U samo manje od tri godine, AppGallery je postao jedno od tri najveća tržišta aplikacija na svijetu. Službena Huawei platforma za distribuciju aplikacija broji više od 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika diljem svijeta i korisnicima nudi više od 216.000 aplikacija u osamnaest različitih kategorija, uključujući financije, igre, zabavu, sport i navigaciju.

AppGallery dolazi predinstaliran na svim Huawei pametnim telefonima, a uz brojne aplikacije poput Vibera, TikToka i Snapchata, u trgovini može pronaći i Gspace – aplikaciju treće strane koja omogućuju pristup Google aplikacijama i uslugama.

Najčitanije