Banner
tekst2naslovna 2

Xiaomi sutra (11.08.2022.) predstavlja Mi Mix Fold 2?

Xiaomi (dan nakon Samsunga) predstavlja Mi Mix Fold 2 - ljutitog i "žestokog" rivala Galaxy Z Fold 4!

Tek dan nakon što je Samsung predstavio svoje aktualne modele pametnih telefona, pametnih satova i bežičnih slušalice, nešto slično napravit će i Xiaomi.

Samsung predstavio Galaxy Z Flip 4 / Z Fold 4 – Najsvestranije uređaje koji mijenjaju način korištenja pametnih telefona

On će na sutrašnjem događaju (11.08.2022.) također predstaviti novu generaciju sklopivog pametnog telefona. Kao konkurenta možemo gledati Galaxy Z Fold 4.

tekst2sl7

Bez puno „medijske prašine” Xiaomi je u tišini radio na nasljedniku Mi Mix Fold a njegovo ime je (jednostavno za izgovoriti) Mi Mix Fold 2. U suštini riječ je o boljoj verziji sklopivog pametnog telefona iz tabora Xiaomija.

Xiaomi četvrtu godinu za redom napreduje na Fortune Global 500

Odnosno pogleda na viziju što to Xiaomi smatra kada se kaže sklopivi pametni telefon. Iako sam dizajn i značajke još nisu potvrđene, priča se kako će Xiaomi Mi Mix Fold 2 u rasklopljenom stanju biti debeo samo 5,4mm dok će sklopljen biti debljine 11,4mm.

tekst2sl1 1

Njegova težina iznosit će 202g. Ovaj podatak čini ga lakšim od nekih „običnih” pametnih telefona te je kao takav podatak vrijedan svake pohvale.

Xiaomi Mijia Glass – pametne naočale sa Snapdragon 8 čipom

Za usporedbu kažimo kako je Xiaomi Mi Mix Fold težio 317g te je rasklopljen imao debljinu od 17,2mm dok je sklopljen imao debljinu od 7,6mm. Sada će se mnogi od vas zapitati kako je Xiaomi to uspio, odgovor je posve jednostavan (ovako na papiru).

Jednostavnim smanjivanjem broja dijelova mehanizma šarke na ukupno njih 87. To je šarku učinilo lakšom za 35% i smanjilo debljinu mehanizma šarke za 25%.

WhatsApp dobiva reakcije emojima i postavljanje statusa

Isto tako potrebno je reći kako će Xiaomi Mi Mix Fold 2 najviše noviteta donijeti po pitanju šarke, njoj se posvetilo baš puno pažnje. Minimiziranje nabora (osjeta pod prstima kada se ide po zaslonu) također je prisutno.

tekst2sl2 2

To je Xiaomi postigao zahvaljujući tehnologiji „mikro kapi vode”. Jednostavno unutar članka donosimo vam i video koji donosi dizajn Xiaomi Mi Mix Fold 2 sklopivog pametnog telefona a dali su ove glasine i informacije točne, imat ćemo prilike vidjeti sutra.

Elon Musk ipak želi kupiti Twitter – pod jednim uvjetom

Od ostalih značajki potrebno je istaknuti kako će Xiaomi Mi Mix Fold 2 dolaziti sa Snapdragon 8+ Gen 1 čipom kao i baterijom kapaciteta 4.500mAh i mogućnošću brzog punjenja od 67W.

Osim sklopivog pametnog telefona Xiaomi će na sutrašnjem događaju predstaviti (navodno) i Xiaomi Pad 5 (12,4”) i Xiaomi Buds 4 Pro bežične slušalice.

HBO Max i Discovery+ biti će jedna streaming platforma

Uz nis navedenih hardverskih rješenja očekuje se predstavljanje i Xiaomi Watch S1 Pro pametnog sata koji će biti nasljednik Xiaomi S1 modela, koji je još uvijek aktualan.

tekst2sl3 2

Za potvrdu svih glasina pričekat ćemo sutra (ako se pokaže točnim) kada ćemo o svemu moći više i reći te napisati.

Najčitanije