Banner
3 28

Xiaomi 14 Ultra – rastavljena do najsitnijih detalja

Xiaomi je predstavio svoj premijerni pametni telefon za 2024., 14 Ultra, koji dolazi s nizom unutarnjih promjena i poboljšanja, uključujući veće kućište matične ploče i podršku za 80W bežično brzo punjenje. Također su ažurirani senzori kamere radi poboljšanja kvalitete slike i performansi.

Xiaomi je korak ispred, predstavljajući svoj vodeći pametni telefon za 2024. godinu, a jučer su nam otkrili 14 Ultra, impresivno čudo tehnologije.

Xiaomi 14 Ultra predstavljena u Kini

Zahvaljujući WekiHome-u, sada imamo pristup detaljnom rastavljanju ovog uređaja, otkrivajući sve njegove unutarnje tajne. Iako možda na prvi pogled izgleda slično svom prethodniku, 14 Ultra dolazi s nizom unutarnjih promjena koje ga čine iznimno naprednim.

Prva stvar koja upada u oči jest nešto veće kućište matične ploče, pružajući više prostora za inovacije i poboljšanja. Novost je i zavojnica za bežično punjenje, koja sada podržava 80W bežično brzo punjenje, pod uvjetom da koristite odgovarajući Xiaomi bežični punjač.

Appleovi novi iPad Pro i iPad Air: Tanji, veći izbor veličina i OLED zasloni!

Ova promjena donosi znatno ubrzanje procesa punjenja, što je izuzetno korisno u svakodnevnom korištenju uređaja.

11 4

Također, unutarnji dio zavojnice za punjenje i NFC opremljen je većim filmom za raspršivanje topline, poboljšavajući učinkovitost prijenosa energije i smanjujući rizik od pregrijavanja.

1 45

Nadalje, senzori kamere su ažurirani i poboljšani, što je primjetno kada pažljivo promotrimo videozapis rastavljanja. Na 3:45 minute videa, jasno se vidi oznaka koja označava promjene u senzorima kamere, dok nam se zatim prikazuju nekoliko uzoraka slika od 4:30 minute.

Samsung Galaxy Fit3 stiže uskoro, cijena povoljnih 70 eura

Ovi uzorci otkrivaju poboljšanja u kvaliteti slike i performansama kamere, što će korisnicima pružiti bolje iskustvo fotografiranja i snimanja.

2 37

Videozapis dalje prikazuje uređaj izbliza, omogućavajući nam da istražimo sve ključne komponente. Ova detaljna analiza otkriva visoku razinu izrade i tehnološke napredke koji su implementirani u 14 Ultra.

Huawei Pocket 2: Povratak kralja kompaktnosti s vodootpornošću i kamerama na višoj razini

Gledajući uređaj izbliza, jasno je da Xiaomi nastavlja postavljati standarde u industriji pametnih telefona, kombinirajući vrhunsku izvedbu s elegantnim dizajnom i korisničkim iskustvom.

3 28

Svaki aspekt ovog uređaja pažljivo je osmišljen kako bi korisnicima pružio najbolje moguće iskustvo.

Od poboljšanog brzog punjenja do vrhunskih kamera, Xiaomi 14 Ultra predstavlja vrhunac inovacije u svijetu pametnih telefona za 2024. godinu.

Samsung pustio AI značajke na Galaxy S23, Galaxy Z Flip / Fold 5 te Tab S9 modele

Ovaj uređaj nije samo alat za komunikaciju, već i vjerni pratitelj koji će korisnicima omogućiti da istraže svijet na potpuno nov način.

2 35

Svojom kombinacijom naprednih značajki i elegantnog dizajna, Xiaomi 14 Ultra postavlja nove standarde u industriji i potvrđuje Xiaomi kao vodećeg inovatora u svijetu tehnologije.

Najčitanije