huawei
ff22

Xiaomi 14 Ultra donosi kameru ispod zaslona

Sve se više govori i novom Xiaomi 14 modelu telefona. Radi se o Ultri koja bi trebala na globalno tržište umjesto Pro modela.

Ubrzanim tempom tehnološkog napretka, Xiaomi nastavlja oduševljavati svijet svojim inovacijama u svijetu pametnih telefona. Dok se globalno lansiranje Xiaomi 14 serije drži u neizvjesnosti, pojavljuju se izvještaji koji sugeriraju mogućnost dodatka još jednog vrhunskog uređaja u liniju – Xiaomi 14 Ultra.

iPhone trikovi koje morate znati – pojednostavit će vam svakodnevno korištenje

Ovaj telefon nedavno je privukao pažnju jer su se pojavile praktične slike koje otkrivaju moguće revolucionarne karakteristike.

3 2

Prema najnovijem izvještaju portala GSMChina, Xiaomi 14 Ultra bi mogao biti prvi pametni telefon s kamerom smještenom ispod zaslona. Ovaj inovativni pristup tehnologiji kamere sugerira da će biti dostupne dvije verzije telefona – jedna s kamerom ispod zaslona i druga s tradicionalnom selfie kamerom.

Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno na fotografijama – sve se zna

Iznenađujuće, otkriveno je da će verzija s ugrađenom kamerom imati kodna imena “aurora” i “aurorapro”, dok će model s kamerom ispod zaslona nositi kodno ime “Xiaomi Suiren”.

2 4

Geekbench baza podataka nedavno je otkrila uređaj s imenom Xiaomi Suiren opremljen Snapdragon 8 Gen 3 procesorom, postigavši impresivne rezultate od 2336 bodova u single-core testu i 6837 bodova u multi-core testu.

Apple iPhone 16 Pro poprima nove značajke s akcijskim gumbom

Unatoč prvobitnom uvjerenju da se radi o nadolazećem Xiaomi Mix 5, najnoviji izvještaji jasno sugeriraju da je taj misteriozni uređaj zapravo Xiaomi 14 Ultra.

1 7

On je već stekao pažnju svojim izuzetnim performansama na Geekbench testovima, ali ono što izdvaja ovaj telefon su i njegove kamere. Prema informacijama procurjelim od poznatog insajdera Digital Chat Station-a, Xiaomi 14 Ultra će se pohvaliti glavnim senzorom od 50 MP (Sony LYT 900 s optičkom stabilizacijom slike) koji ima promjenjivi otvor blende.

Xiaomi 14 Ultra osvanula uživo

Osim toga, očekuje se da će telefon imati telefoto leću od 50 MP, dodatnu periskopsku leću od 50 MP i ultraširoku leću od 50 MP, čime će korisnicima pružiti nevjerojatnu svestranost u fotografiranju.

ff22

Dodatne procurene informacije sugeriraju i mogućnost nadogradnje okvira telefona na titan, zamjenjujući aluminij koji se koristi u običnom modelu 14 Pro.

Xiaomi Redmi Note 13 modeli na globalno tržište dolaze 15.01.2024.

Ova promjena ne samo da će pridonijeti estetskom dojmu već će i poboljšati ukupnu izdržljivost uređaja. Tu su i glasine o uvođenju dvosmjerne satelitske komunikacije, čime bi se proširile mogućnosti komunikacije uređaja na globalnoj razini. Sve ove inovacije podržane su baterijom od 5180 mAh, koja će podržavati brzo žično punjenje od 90 W i brzo bežično punjenje od 50 W.

BB 2

Očekuje se da će Xiaomi 14 Ultra prvi put ugledati svjetlo dana u travnju 2024., istovremeno s lansiranjem Xiaomi Pad 7 serije. Ova sinergija pametnog telefona i tableta pokazuje posvećenost Xiaomi-ja pružanju integriranog iskustva korisnicima, kombinirajući vrhunske performanse s inovativnim dizajnom i naprednim tehničkim rješenjima.

Xiaomi 13T Pro dobio HyperOS na Europskom tlu

Dok svijet s nestrpljenjem iščekuje službenu potvrdu i lansiranje Xiaomi 14 Ultra, izgleda da će ovaj telefon postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona.

2 5

Inovacije poput kamere ispod zaslona, vrhunskih kamera i poboljšanog okvira čine Xiaomi 14 Ultra jednim od najuzbudljivijih uređaja koje će ova kineska tvrtka predstaviti, obećavajući korisnicima nevjerojatno iskustvo korištenja i zadovoljstvo koje će nadmašiti njihova očekivanja.

Xiaomi SU7 neće na globalno tržište

Svi ljubitelji tehnologije sada s nestrpljenjem očekuju događaje koji će se odviti u travnju, kada će Xiaomi predstaviti svoje najnovije čudo tehnologije – Xiaomi 14 Ultra.

Najčitanije