Banner
Twitter#2

Twitter razmatra uvođenje „reakcija” na Tweetove

Twitter uvodi nešto što Facebook ima od samih početaka...

Twitter je započeo proces testiranja nove značajke koju planira dovesti ka svojim korisnicima. Radi se o načinu „reagiranja” na statuse odnosno tweetove ove društvene mreže. Za sada je sve u fazi razvoja i testiranja a prve fotografije nam kazuju kako bi to sve moglo u krajnjem načinu izgledati.

Značajka „Pusti nešto” dolazi na Netflix – za one željne Netflixa a neznaju što da gledaju

Kao što možete vidjeti na fotografiji koju donosimo unutar teksta, ispod ispisanog tweeta nalaze se razni emotikoni (smiješni, palac gore, palac dole, srce) koji će objediniti odnosno biti ključni dio reagiranja na statuse.

Twitter #1

Naravno ako se ova značajka i uvede, nju treba uvesti krajnje pažljivo i polako jer znamo kako su korisnici Twittera osobito osjetljivi na bilo kakve promjene, uvođenje novih značajki. Nije navedeno kada bi ova novina mogla doći ka korisnicima (niti je navedeno hoće li uistinu i biti ostvarena).

Samsung Galaxy Watch 3 i Watch Active 2 dobili nadogradnju

Bez obzira hoće li ili neće naći svoje mjesto unutar Twittera lijepo je vidjeti da ova društvena mreža neprestano radi na održavanju pa i uvođenju novih segmenata, kojih u posljednje vrijeme svakako ne nedostaje.

Preuzmite Twitter:

GooglePlay-button400x400

AppStore-button400x400

Najčitanije