Banner
tekst1sl4
Samsung Galaxy Z Flip 5 - ponovno pozira !

Samsungov najnoviji teaser otkriva tajnu zaklapanja Samsung Galaxy Z Flip 5!

Ovdje je ponajprije riječ o mogućnosti zaklapanja odnosno rasklapanja modela telefona. I pritom tu ništa nije čudno niti novo ali je novitet da se Samsung Galaxy Z Flip 5 može u potpunosti zaklopiti i da pritom nema onu „grbu”.

Da, ponovno se dotičemo Samsung Galaxy Z Flip 5 modela telefona. Danas želimo s vama podijeliti novi video koji je na Twitter-u objavila Indijska podružnica Samsung-a.

Ovdje je ponajprije riječ o mogućnosti zaklapanja odnosno rasklapanja modela telefona. I pritom tu ništa nije čudno niti novo ali je novitet da se Samsung Galaxy Z Flip 5 može u potpunosti zaklopiti i da pritom nema onu „grbu”.

3

Ovo se svakako može zahvaliti novom mehanizmu odnosno novoj šarki u obliku „suze” o kojoj smo već više puta pisali i govorili na našoj stranici.

Samsung Galaxy S24 selfie kamera je korak nazad?

S druge pak strane pripadajući teaser video jasno prikazuje kako će upravo Samsung Galaxy Z Flip 5 biti „glavni predstavnik” čitavog Galaxy Unpacked događaja.

2

Jer se upravo on svojim presavijanjem pretvara u dobro nam poznati i već viđeni logotip, nadolazećeg događaja. Očekuje se odnosno zna se kako će istu šarku odnosno novu šarku donositi i Galaxy Z Fold 5 model telefona.

Samsung Galaxy S23 Ultra gejming i Knox Security

Odnosno kada su ova dva modela zatvorena, više između ekrana neće biti „prostora”, već će zasloni biti u potpunosti jedan do drugog.

Apple iPhone 15 Pro vs iPhone 14 Pro – 5 ključnih razlika

O samim značajkama dva modela već smo više puta pisali na našim stranicama, stoga sve to možete potražiti upisivanjem pojmova u našu tražilicu „Samsung Galaxy Z Flip 5”, „Samsung Galaxy Z Fold 5”.

tekst1sl2 2
Samsung Galaxy Z Flip 5 – ponovno pozira !

Osim dugo iščekivanih sklopivih modela telefona, Samsung će predstaviti i novu generaciju pametnih satova (Galaxy Watch 6 i Galaxy Watch 6 Classic) kao i generaciju Galaxy Tab S9 tableta s ukupno donošenjem tri modela.

Šokantno! Pogledajte što je YouTube Premium učinio – Cijena skače za 2$, korisnici ogorčeni!

Mi se prisjetimo kako smo prošle godine imali prilike recenzirati najjači model tableta Galaxy Tab S8 generacije a on je Galaxy Tab S8 Ultra a kako smo se proveli s njime svakako možete pogledati u našoj Recenziji.

tekst1sl1 6
Samsung Galaxy Z Flip 5 – ponovno pozira !

Već i vrapci na grani znaju kako će se Galaxy Unpacked održati za koji dan, odnosno 26.07.2023. u Seulu. Dok će Američki predstavljanje biti nekoliko dana nakon, odnosno 11.08.2023.

Netflix staje na kraj dijeljenu lozinki na Balkanu – korisnici ljutiti

Ovo je ujedno i prvi puta da Samsung organizira dva Galaxy Unpacked događaja za isti portfelj proizvoda, što do sada nije i nije bio slučaj. Zašto je tome uistinu tako, čini se kako je poznato samo čelnicima tvrtke.

tekst1sl4
Samsung Galaxy Z Flip 5 – ponovno pozira !

Mi se nadamo kako ćemo ove godine imati prilike recenzirati sve navedene modele pametnih telefona, tableta i gadgeta koji će biti predstavljeni 26.07.2023. Naravno da ćemo zajedno sa vama ovdje i ispratiti događaj, u to svakako ne morate ni sumnjati.

Samsung započeo testiranje Androida 14 i One UI 6.0

Nakon održanog Galaxy Unpacked događaja, sve će oči biti uprte u dolazak Androida 14 i One UI 6.0 grafičkog korisničkog sučelja.

Najčitanije