Banner
Galaxy A12 1

Samsung predstavio nove uvodne mobitele – Galaxy A12 i A02s

Prvi Samsungovi modeli za 2021. godinu su predstsavljeni - radi se o entry level mobitelima Galaxy A12 i Galaxy A02s, koji imaju velike ekrane i king size baterije. Evo detalja

Iz tvrtke Samsung Electronics poručuju kako Galaxy A12 i A02s dočaravaju njihovu posvećenost razvoju proizvoda i korisničkih iskustava u svim cjenovnim kategorijama, bez kompromisa. Ovi Galaxy modeli doprinose još većoj raznolikosti izuzetne A serije, nudeći korisnicima posljednje inovacije po odličnim cijenama.

Dulje korištenje uređaja uz snažniju bateriju

Galaxy A02s i A12 pružaju poseban doživljaj gledanja uz HD+ Infinity-V zaslon od 6,5 inča. Osim toga, snažna baterija od 5,000mAh omogućuje uzastopno gledanje i po nekoliko epizoda omiljene serije bez prekida, dok brzi punjač od 15W osigurava punjenje baterije u najkraćem mogućem roku.

Ulovite svoje omiljene trenutke uz moćne kamere

Ovi uređaji dolaze s moćnim kamerama koje fotografiranje i snimanje čine lakšim nego ikada prije. Galaxy A02s ima glavnu kameru od 13MP, dok ona na A12 modelu ima čak 48MP, kao i ultra široku kameru od 5MP.

Oba pametna telefona imaju i odličan dubinski senzor za fokusiranje detalja od 2MP, kao i makro senzor iste rezolucije, koji dodatno obogaćuje svaki kadar.

Upečatljiv dizajn

Elegantno kućište s kojim dolaze oba modela, pobrinut će se da vam ovi pametni telefoni iz A serije ugodno prianjaju u ruci. Vizualno savršen izgled osigurava matirani završni sloj na poleđini telefona. Galaxy A02s uređaji bit će dostupni u crnoj i bijeloj boji, dok će A12 telefone, uz crnu i bijelu, biti moguće kupiti i u plavoj verziji. Također, najnoviji Samsung uređaji dolaze s integriranom podrškom Samsung Knox sigurnosnog sustava te s čitačem otiska prsta sa strane.

Novi Samsungovi mobiteli Galaxy A12 i Galaxy A02s stižu uskoro, no cijene još ne znamo…

Najčitanije