Banner
Samsung Gear VR 3

Samsung i Oculus predstavili osvježeni Gear VR

Virtualna stvarnost postaje sve zanimljivija. Samsung i Oculus (da, oni koji su napravili Rift) su predstavili nove Gear VR naočale, koje koriste Samsung smartfone za prikaz virtualne stvarnosti. Za razliku od prve inačice, za ove Gear VR naočale postoji šansa da stignu u Hrvatsku…

Čekamo potvrdu Samsunga hoće li ili ponovo neće prodavati Gear VR u Hrvatskoj. Bilo bi šteta da ne, jer Gear VR izgleda zanimljivo. Slijedi PR objava.

Samsung je predstavio prvi potrošački model uređaja Gear VR. Najnovija verzija Geara VR je kompatibilna s dodatnim modelima pametnih telefona, uključujući Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 and S6 edge, uz pomoć čijih super AMOLED zaslona pruža kristalno jasnu boju, oštru sliku i izvedbu potrebnu za nevjerojatno iskustvo virtualne stvarnosti.

Samsung Gear VR 1

– Samsung predvodi industriju u pružanju najkvalitetnijeg mobilnog iskustva, a prošlogodišnje predstavljanje Gear VR Innovator Edition dokaz je te predanosti – izjavio je JK Shin, predsjednik uprave i voditelj odjela IT i mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics i dodao – virtualnu stvarnost doživljavamo kao sljedeću računalnu platformu i presretni smo što smo se udružili s tvrtkom Oculus u stvaranju uređaja Gear VR kako bi postavili novi standard u mobilnoj virtualnoj stvarnosti i približili ovaj revolucionarni proizvod našim korisnicima.

Samsung Gear VR 2

Samsung Gear VR je 22 posto lakši od svoga prethodnika i ima ugrađenu pjenastu podlogu što čini njegovo nošenje još udobnijim. Dodatno, Gear VR ima i poboljšani zaslon osjetljiv na dodir, omogućavajući lakše korištenje prilikom uživanja u velikom izboru filmova, igranju igara, gledanju videozapisa s kutom gledanja od 360 stupnjeva kao i cjelokupnim paketom za unaprjeđenje korisničkog iskustva dostupnim za Gear VR.

– U partnerstvu sa Samsungom smo redefinirali virtualnu stvarnost i stvorili najbolje mobilno iskustvo virtualne stvarnosti današnjice – izjavio je Brendan Iribe, izvršni direktor tvrtke Oculus i naglasio – pomoću uređaja Gear VR korisnici imaju priliku doživjeti nevjerojatno iskustvo, igrajući igre u virtualnoj stvarnosti s prijateljima, dijeleći videozapise s kutom gledanja od 360 stupnjeva, i proputovati cijeli svijet uz pomoć fotografija i videozapisa, što je tek mali dio onoga što je moguće s mobilnom virtualnom stvarnosti.

Više informacija dostupno je na stranicama www.samsungmobilepress.com.

Najčitanije