Banner
Samsung Gear VR 3

Samsung Gear VR u pola cijene i s vrijednim softverom

Samsung Gear VR od danas možete kupiti uz S7 i S7 edge u pola cijene (za samo 399 kn), a dobit ćete i četiri igre te dva edukativna softvera gratis, u vrijednosti 370 kuna…

Samsung Gear VR znamo od prošle godine, kada je predstavljen za rad sa Samsung Galaxy S6 i S6 edge(+) mobitelima. Samsungove naočale za virtualnu stvarnost ostale su iste i ove godine te rade i sa S7 porodicom.

Gear VR akcija

Dosadašnja cijena od 799 kn je bila OK s obzirom da je ovo prilično kvalitetan ulaz u svijet virtualne stvarnosti (naravno, treba vam i Samsung S6/edge ili S7/edge), no sadašnja akcijska cijena od 399 kuna uz kupovinu S7 / edge mobitela je jako dobra ponuda, koja će privući i korisnike koji do sada nisu razmišljali o Samsungu Gear VR.

Dodajmo tome još i softverski bundle od šest programa, vrijednosti 370 kn, i dobili ste super zanimljivi bundle.

Dakle, uz Samsung S7 i S7 edge možete kupiti i Samsung Gear VR, za 399 kuna u Sancta Domenici s ovim besplatnim naslovima:

Gear VR akcija 2

  • Keep Talking & Nobody Explodes – napeta multiplayer igra. Vi ste u bunkeru i morate spasiti živote deaktivacijom bombe. Eksplozivno!
  • Anshar Wars 2  – klasična pucačina dojmljivih vizuala i zarazne igrivosti. Letenje i napucavanje svemirom nikada nije izgledalo bolje, svakako isprobajte!
  • Drift – volite FPS pucačine? Drift donosi sasvim novu perspektivu – vi ste metak i morate pogoditi pravu osobu u sobi punoj drugih osoba i različitih stvari. Drift za VR je vrlo zarazan naslov koji će vas dugo zadržati u virtualnoj stvarnosti.
  • Star Chart – edukacijski program omogućava vam sjajno iskustvo istraživanja svemira, ovo je prvi pravi VR planetarij.
  • Darknet  – volite puzzle? Isprobajte kako to izgleda u pravom, virtualnom 3D okruženju!
  • Ocean Rift – želite roniti s delfinima, u prekrasnom virtualnom moru prepunom života?

*Mogućnost skidanja Oculus sadržaja dobivaš registracijom na Oculus Storeu do 11.07. 2016. (unosom IMEI broja dobivenim uz kupljeni mobitel).

Najčitanije