Banner
tekst2naslovna

Samsung pokazuje Galaxy S22 i hvali se Galaxy S22 Ultrom

Napokon smo na fotografijama ugledali Samsung Galaxy S22, naravno tu je ponovno i Galaxy S22 Ultra sa S-Pen dodatkom.

Samsung ponovno (dali slučajno dali namjerno) pušta u javnost fotografije nadolazeće Galaxy S22 obitelji. Da budemo precizniji ovoga se puta radi o „najmanjem” Galaxy S22 modelu.

sl12

Moramo iskreno reći da smo se mi već zaželjeli da vidimo i ostale Galaxy S22 modele jer smo u posljednje vrijeme u velikoj mjeri gledali samo Galaxy S22 Ultra.

Samsung donosi tri tipa monitora na CES 2022

Ipak da kažemo ponovno nekoliko riječi u vezi nadolazećeg „najjačeg” Galaxy S22 Ultra modela koji i ovoga puta na fotografijama pozira zajedno sa S-Pen olovkom. Pripadajuće fotografije prikazuju Samsung Galaxy S22 Ultra u četiri različite boje, one su redom: ružičasta (mada vjerujemo kako će Samsung navesti neko svoje ime), crna, bijela i zelena (tamo zelena – kako nama na fotografijama izgleda).

Opa, prodaja Samsung sklopivih mobitela narasla 300%

Pitanje S-Pen olovke odnosno njegove boje za sve četiri verzije pametnog telefona izabrana je crna boja, što znači kako će bez obzira na boju Galaxy S22 Ultra, S-Pen dolaziti u crnoj verziji. Jedino što vrh S-Pen olovke (onaj dio koji se pritisne kada se želi izvući S-Pen iz utora) dolazi u bojama u kojoj je i sam pametni telefon.

Osim prikaza boja jasno možemo vidjeti Galaxy S22 Ultra sa svih kuteva. Stoga možemo i nešto više reći o materijalu izrade a kao što vidimo ponovno je riječ o staklu sa stražnje strane pametnog telefona.

Samsung Exynos 2200 predstavlja 11. siječnja 2022.

Dok su rubovi odnosno „bokovi” i dalje izrađeni metalom a sve je to zajedno spojeno sa zakrivljenim staklenim slojem. Naravno da bi u sve ovo bili dodatno sigurni potrebno je pričekati samo predstavljanje koje će biti u veljači nakon što Samsung na CES 2022 sajmu predstavi Samsung Galaxy S21 FE 5G pametni telefon. Osim fotografija i detaljnog pogleda na Galaxy S22 Ultra po prvi puta imamo prilike vidjeti i nekoliko fotografija Samsung Galaxy S22 pametnog telefona.

sl18

Na prvi pogled (a dakako i na drugi) Galaxy S22 „isti je” kao i još uvijek aktualni Samsung Galaxy S21. I dalje je sam dizajn i način izrade isti. Naravno stražnja strana pametnog telefona i dalje je od stakla, s bokova je i dalje tu metal. Kada gledamo prednju strane Galaxy S22 pametnog telefona u prvi na pogled upada punch-hole prorez gdje se smjestila i ove godine selfie kamera. Boje kojom će Samsung Galaxy S22 doći (a vidi se na fotoografijama) jesu: tamno zelena, crna, bijela i ružičasta.

Asus Zenfone 8 i Zenfone 8 Flip dobili Android 12

Naravno iako još nemamo sve značajke Galaxy S22 modela vjerujemo kako neće biti neke velike (značajne) razlike u samome dizajnu i načinu izrade pametnog telefona. Ako vi mislite da će biti neki novitet slobodno nam pišite u komentare, rada ćemo s vama o tome izmijeniti mišljenja. Dok ne ugledamo službeno predstavljanje Samsung Galaxy S22 članove i ovoga puta uživajmo u fotografijama.

Najčitanije