Banner
tekst2naslovna 4

Samsung Galaxy Watch 5 Pro donosi titanijum i safirno staklo

Samsung će zasigurno osim Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Classic modela predstaviti i "Pro" inačicu nadolazeće generacije pametnog sata.

U članku o Galaxy Z Fold 4 pametnom telefonu sasvim slučajno smo spomenuli Galaxy Watch 5 Pro pametni sat. Odnosno naveli smo kako Samsung između ostalog radi i na narednoj generaciji pametnih satova koji će biti predstavljeni u kolovozu zajedno sa Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 sklopivim pametnim telefonima.

Elon Musk pauzirao kupovinu Twitter-a?

Kako smo i rekli osim Samsung Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Classic modela očekuje se i dolazak trećeg modela na tržište, točnije Galaxy Watch 5 Pro. Danas to možemo i potvrditi i reći kako je u javnost (čitaj na internet) dospjela naznaka kako je Samsung započeo s razvojem Galaxy Watch 5 modela pametnih satova.

tekst2sl1 6

Točnije njih tri ako je vjerovati glasinama jer se šuška o tri tvornička naziva: Heart-S, Heart-L, Heart-Pro. Nije teško razlikovati kako je Heart-S ustvari „običan” Watch 5, dok je Heart-L onaj „Classic” izvedba.

Koliko „napuštene aplikacije” na iOS i Android platformama mogu biti opasne – mete hakera

Da bi Heart-Pro bio u stvari taj treći Samsung Galaxy Watch 5 Pro model. Upravo će ovaj model kako se i očekuje biti „najjači” odnosno najizdržljiviji. Riječ će biti o kućištu začinjenom od titanija što će rezultirati izuzetnom lakoćom (težinom) te će samo nošenje na zapešću ruke biti nadasve i osjetno lagano i slobodni smo reći neprimjetno.

tekst2sl2 1

Ono što također želimo reći je i to kako Samsung Galaxy Watch 5 Pro dolazi i sa safirnim zaštitnom staklom. Osim kvalitetnog prikaza (s vrhunskim zaslonom) safirno staklo ima za rezultat dodatne zaštite od padova i grebanja Samsung Galaxy Watch 5 Pro pametnog sata.

Google Pixel 7 / Pixel 7 Pro – prvi puta prikazan uživo

Ovo su za sada otprilike sve značajke koje se dotiču „Pro” izvedenice nadolazećeg Galaxy Watch 5 pametnog sata. Iako još i nije potvrđen „Pro” model, ostala dva odnosno Watch 5 i Watch 5 Classic postepeno puno internetske stupce svojim značajkama i izgledom.

Snapdragon 8 Gen 1+ odgođen je za drugu polovicu 2022

Tako se govori kako će Samsung Galaxy Watch 5 dolaziti s veličinom od 44mm (a sigurni smo kako će postojati i manji model odnosno onaj od 40mm). Samsung će svoje nadolazeće Galaxy Watch 5 modele pametnih satova pokretati sa WearOS platformom za pametne satove, inače zajedničkim projektom Samsung-a i Google-a.

tekst2sl3 1

Ovo sve što smo do sada rekli sve je na razini glasina stoga ih kao takve treba uzeti s dozom opreza. Nadamo se kako ćemo uskoro dobiti mnogo više informacija a i prvih rendera (fotografija) nadolazeće Samsung Galaxy Watch 5 linije pametnih satova.

Xiaomi 12 Pro recenzija

Jer kako sada stvari stoje kada pametni telefoni nisu aktualni onda na njihovo mjesto dolaze sve popularniji i tržištu značajniji nosivi gadgeti, odnosno pametni satovi.

Najčitanije