Banner
tekst1sl6
Samsung Galaxy S23 Ultra "uhvaćen" u trgovini.

Samsung Galaxy S23 Ultra prikazan u trgovini – fotografije su vrhunske!

Slučajno ili ne, jedna trgovina u Nikaragvi je fotografirala i snimila "testiranje" Samsung Galaxy S23 Ultra modela. Sve ono što smo nagađali sada je i potvrđeno.

*U našoj Bazi Mobitela nalaze se predstavnici Galaxy S23 obitelji: Galaxy S23, Galaxy S23+ te Galaxy S23 Ultra, stoga zavirite ;)*

tekst1sl6
Samsung Galaxy S23 Ultra “uhvaćen” u trgovini.

Čini se kako je ovogodišnja još uvijek „nadolazeća” linija Galaxy S23 pametnih telefona, namjerno ili ne „objavljena” i dobro nam poznata i prije službenog predstavljanja.

Tesla Model 3 donosi redizajn – uočen na cestama

Nismo sigurni dali je ovo Samsung namjerno napravio ili sasvim slučajno. No nakon prvih prikaza Galaxy S23 modela, danas ponovno imamo prilike vidjeti jednog od njih.

tekst1sl5 1
Samsung Galaxy S23 Ultra u Ružičastoj (Lavender) izvedbi.

Točnije radi se o modelu Samsung Galaxy S23 Ultra, kojega je jedna trgovina u Nikaragvi i „slučajno ili ne” to odlučila fotografirati i snimiti.

Samsung Galaxy S23 Ultra prilikom testiranja snimanja 8K video zapisa te 200MP fotografije.

Ono što se iz pripadajućih fotografija može vidjeti jesu sve one potvrde o kojima smo pisali.

Xiaomi 12T Pro recenzija

A tu je naravno i testiranje 8K snimanja video zapisa koji će ovoga puta ići pri 30 fps-a. Za razliku od Samsung Galaxy S22 Ultra modela koji je posjedovao snimanje 8K video zapisa pri 24fpsa.

Osim snimanja 8K videa na fotografijama se jasno vidi i fotografiranje i to rezolucijom glavne kamere od 200MP pri formatu 3:4. Samsung Galaxy S23 Ultra isto tako „slučajno” je uhvaćen okom kamere pri svojem prodajnom pakiranju.

tekst1sl1 7
Samsung Galaxy S23 Ultra u Zelenoj (Green) izvedbi.

Gdje se vrlo jasno može vidjeti ovaj model pri ružičastoj boji te s crnom S-Pen olovkom.

TikTok mora se prilagoditi novom zakonu u EU – inače slijedi zabrana

Također jedna od fotografija donosi nam prikaz i na ostali portfelj odnosno „paletu boja” Samsung Galaxy S23 Ultra modela a one jesu redom: Crna, Zelena, Zlatna i Ružičasta.

tekst1sl7
Prikazane Galaxy S23+ zaštitne maske.

Dok po pitanju pripadajuće S-Pen olovke svaka će od njih biti crne boje, dok će sam „vrh” dolaziti u boji pametnog telefona. Prodavaonica nam je „servirala” i službene maske za Galaxy S23+ modela a one dolaze u bojama: Bijela, Zelena, Zlatna i Crna.

Samsung prikazao sklopivi zaslon od 360 stupnjeva – dolazi na Z Fold 5?

Ako se pitate zašto na fotografijama nema „početnog” modela odnosno Samsung Galaxy S23, trgovina odnosno trgovac ili osoba koja je fotografije radila, zasigurno nije fotografirala i Samsung Galaxy S23 model.

tekst1sl8 1
Samsung Galaxy S23 Ultra u Ružičastoj (Lavender) izvedbi.

Ali to nas i ne brine baš previše jer smo već isto tako imali prilike vidjeti „procurjele” fotografije Galaxy S23 modela. Uostalom kao i navedenih modela ali ovo danas nam je poslužilo samo kao svojevrsna potvrda svega što smo govorili i o čemu smo pisali.

Uostalom sve ćemo to i „službeno” saznati na Galaxy Unpacked događaju koji će se 01.02.2023. održati u San Francisku. Bit će to između ostalog i „prvi” Galaxy Unpacked događaj nakon COVID-19 virusa na kojem će prisustvovati i publika.

tekst1sl9
Samsung Galaxy S23 Ultra u Ružičastoj (Lavender) izvedbi.

Osim naravno vodećim modela Galaxy S23 linije: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ te Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung će navodno predstaviti i Galaxy S22 FE pametnih telefona a spominju se i nove Galaxy Buds 2 Live slušalice.

Najčitanije