Banner
tekst1naslovna1

Samsung Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra na fotografijama prikazuju boje

Kako dani odmiču polako se sve više bližimo Galaxy Unpacked događaju. Danas imamo prilike vidjeti Galaxy S23+ i Samsung Galaxy S23 Ultra modele s paletom boja.

Samsung Galaxy Unpacked sve nam je bliži, 01.02.2023. u San Francisku Samsung će predstaviti svoju „najjaču”seriju – točnije modele Galaxy S23.

Galaxy Buds2 Pro i Galaxy Watch ažurirannje donosi unaprjeđenje kamere 

Svi detalji oko ovih modeli već su vrlo dobro poznati. Zna se kako će na tržištu biti predstavljena tri modela: Galaxy S23, Galaxy S23+ te Galaxy S23 Ultra.

tekst1sl1u
Samsung Galaxy S23 Ultra

Isto tako znaju se i „manje više sve” značajke i mogućnosti sva tri nadolazeća modela. Dva „početna” modela odnosno ovdje je riječ o Galaxy S23 te Galaxy S23+ modelima oni će i ove godine dosta toga dijeliti sa svojim prethodnicima.

Apple započinje vlastitu proizvodnju zaslona za iPhone, Apple Watch i Macbook

Odnosno s još uvijek aktualnim Galaxy S22 te Galaxy S22+ modelima. Ipak ima tu nekih razlika, tako je onaj najbitniji a možemo slobodno reći i najvažniji taj da će sva tri Galaxy S23 modela dolaziti pokretana sa Snapdragon čipom.

tekst1sl2u
Samsung Galaxy S23 Ultra

Odnosno dolaskom Galaxy S23 serije na tržište, Samsung više neće „praviti razliku” ka svojim flagship modelima na Exynos te Snapdragon tabor.

Online casino igre: najbolji doživljaj

Pritom znajući kako je nas Europljane uvijek dopao Exynos model. Svi jako dobro znamo koje je prednosti sa sobom donosio Snapdragon u odnosu na Exynos, pa se s toga na tu priču nemamo namjeru neprestano puta vraćati.

Danas želimo ponovno s vama podijeliti navodne „promo fotografije” ovoga pute one koje su rezervirane za tisak. Na njima se jasno vide Samsung Galaxy S23+ i Samsung Galaxy S23 Ultra modeli pametnih telefona u svojim pripadajućim bojama.

Samsung donosi One UI 5.1 na Galaxy S20 modele

Tako imamo prilike vidjeti i govoriti o: Phantom Black, Cotton Flower, Botanic Green te Misty Lilac. Za razliku od Galaxy S22 Ultra modela kada je „najjači” model imao vlastitu paletu boja,ove će godine Samsung Galaxy S23 Ultra dolaziti u paleti boja isto kao i ostali članovi Galaxy S23 serije.

tekst1sl6p
Samsung Galaxy S23+

To znači kako ove godine nema razliku u bojama,već svi dolaze s istim odabirom palete boja, točnije radi se četiri dostupne boje. Ovu priliku želimo iskoristiti i reći kako Samsung ima praksu da pri pojedinim tržištima mijenja dostupnost boja.

Samsung donosi prvi teaser za Galaxy S23 modele

Što bi značilo možda u praksi da na Europskom tlu možda neće biti dostupne sve četiri boje, već samo dvije ili tri. Ipak nemamo se sada namjeru zamarati s takvim stvarima, već isključivo želimo uživati u dostupnim fotografijama Samsung Galaxy S23+ te Samsung Galaxy S23 Ultra modela.

Ako se pitate gdje je u ovoj priči „početni” Samsung Galaxy S23, reći ćemo kako smo o njegovim bojama i dostupnosti palete pisali nedavno a fotografije možete pogledati odlaskom na članak: „Samsung započeo rezervacije za Galaxy S23 modele”.

Samsung prikazao OLED zaslon (2000 nita) namijenjen Galaxy S23 modelima

Gdje smo isto tako pisali i o cijenama sva tri modela. Dok ne budemo pisali o nekim novitetima nadolazeće Galaxy S23 serije to vrijeme ćemo skratiti pogledom na fotografije.

Najčitanije