Banner
BB3

Samsung Galaxy A35 i Galaxy A55 na tržištu 11.03.2024.

Čini se kako napokon imamo vrijeme i mjesto predstavljanja narednih modela iz Galaxy A serija. Naravno radi se o modelima Samsung Galaxy A35 i Samsung Galaxy A55.

Samsung India je potvrdio svoje planove za lansiranje dva nova uređaja, Galaxy A55 i Galaxy A35, koji će se dogoditi 11. ožujka u 14:30 po lokalnom vremenu.

Honor Magic V2 recenzija

Ova vijest je dobrodošla nakon što su se detalji o ova dva mid-range pametna telefona počeli pojavljivati u raznim izvorima curenja informacija.

Galaxy A55 će biti opremljen s Exynos 1480 čipsetom, pružajući impresivne performanse. Korisnici mogu očekivati ​​prostrani 6,5-inčni FHD+ 120 Hz OLED zaslon koji će poboljšati iskustvo gledanja i interakcije.

GTA VI izlazi 03/2025.

Kamera će biti jedna od glavnih značajki ovog uređaja, s 50 MP glavnom kamerom koja će omogućiti jasne i živopisne fotografije. Također, podrška za 25W žično punjenje osigurat će brzo i učinkovito punjenje uređaja.

6 1

S druge strane, Galaxy A35 će ponuditi izvanredne performanse uz Exynos 1380 čipset. Njegov 6,6-inčni 120Hz FHD+ zaslon pružit će fluidno iskustvo korištenja.

Asus Zenfone 11 Ultra – svi detalji poznati

Baterija kapaciteta 5000 mAh osigurat će dugotrajnu upotrebu, a podrška za 25W punjenje doprinijet će brzom i praktičnom punjenju.

Osim hardverskih karakteristika, Samsung je također istaknuo važnost softverske podrške za ove uređaje.

Galaxy A55 i A35 će dobiti 4 ažuriranja operativnog sustava i 5 godina sigurnosnih zakrpa.

Planeta Zemlja u oku kamere Samsung Galaxy S24 Ultra

Ovo je impresivno jamstvo koje osigurava kontinuiranu podršku i poboljšanja tijekom vremena, slično kao i kod Galaxy A54 i A34 modela.

 

Ova najava naglašava Samsungovu predanost pružanju dugoročne podrške svojim korisnicima, čime se osigurava da njihovi uređaji ostanu relevantni i sigurni kroz dulje vremensko razdoblje.

Samsung Galaxy A35 5G koštat će 379€

Osim toga, Samsung je također istaknuo da je serija Galaxy S24 trenutno jedina koja zadovoljava visoke standarde sa 7 generacija OS ažuriranja i 7 godina sigurnosnih zakrpa, što pokazuje vrhunsku kvalitetu i trajnost ovih uređaja.

3 9
Samsung Galaxy A55

Uz lansiranje Galaxy A55 i Galaxy A35, Samsung nastavlja jačati svoju ponudu mid-range pametnih telefona, pružajući korisnicima širok spektar opcija koje kombiniraju performanse, funkcionalnost i dugotrajnu podršku.

Samsung Galaxy A55 uočen uživo – metalni rub i 12GB RAM-a

Očekuje se da će ovi novi uređaji privući pažnju široke publike svojim impresivnim značajkama i pristupačnim cijenama.

Najčitanije