Banner
1 13

Sam će voditi Samsung Galaxy Unpacked, on je AI osoba

Čini se kako Samsung za ovaj Galaxy Unpacked zaista želi kroz sve elemente prožeti umjetnu inteligenciju. Pa tako i po pitanju samog vođenja programa a to prepušta Samu.

Unboxing Samsung Galaxy S24 Ultre dostupan i prije predstavljanja

Samsungov virtualni influencer, Sam, s težnjama za postajanjem pop zvijezdom te vođenjem bloga, zakazao je svoje sudjelovanje na Galaxy Unpacked 2024 događaju koji će se održati 17. siječnja.

Samsung Galaxy A55 donosi detalje o punjenju

Ova najava dolazi od strane Samsung Mexico, koji je istaknuo da je Sam sada ambasador umjetne inteligencije zbog svog jedinstvenog razumijevanja teme.

1 13

Treba napomenuti da unatoč nazivu, Sam nije prava umjetna inteligencija, već animirani avatar koji ima podršku stvarnih, ali anonimnih pojedinaca – blogera, glasovnih glumaca i tekstopisaca koji surađuju s Samsungom ili rade za njega.

Posve ravan zaslon Samsung Galaxy S24 Ultra modela i detaljne specifikacije

Iako možda nije pravi AI, Sam će zauzeti važnu ulogu u predstavljanju nove serije Galaxy S24 telefona, koje Samsung naziva svojim prvim AI telefonima.

gg 3

U prošlom izdanju Galaxy Unpacked događaja, Sam je bio uključen u prezentaciju novih proizvoda, a ovog puta, Samsung najavljuje da će se Sam baviti i razgovorima o novoj eri umjetne inteligencije.

Samsung u opticaj pustio sigurnosnu zakrpu za 01/2024. – ispravlja čitav niz nepravilnosti

Također će imati priliku intervjuirati pet stvarnih influencera iz Latinske Amerike tijekom događaja, što dodatno naglašava interakciju između virtualnog i stvarnog svijeta.

Galaxy Experience Space signature

Važno je napomenuti da je Sam već pokazao svoju sposobnost generiranja interesa i utjecaja u Samsungovom ekosustavu. U srpnju 2023., virtualna influencerica izvijestila je uživo o najavama Galaxy Z Flip 5 i Z Fold 5 na Samsung Live web stranici.  Njezin doprinos, kako tvrdi Samsung, imao je pozitivan utjecaj na prodaju sklopivih telefona u Latinskoj Americi.

Samsung Galaxy S24 modeli donose 7 nadogradnji Androida, posljednja je Android 21

Iako je Sam možda virtualna figura, njezin utjecaj na potrošače stvaran je, a publika je očito odgovorila pozitivno na njezinu ulogu u prezentaciji proizvoda.

2 8

Osim toga, u prosincu prošle godine, Sam je krenuo istraživati područje pop zvijezde, objavljujući svoj prvi glazbeni video. Ova ekspanzija u različite sfere zabave dodatno ukazuje na raznovrsnost njegovog lika i potencijal za različite marketinške strategije u budućnosti.

Samsung Galaxy S24 serija: Razotkrivanje tehničkih čuda i inovacija

Galaxy Unpacked 2024 najavljen je za 17. siječnja s početkom u 10 ujutro po pacifičkom standardnom vremenu, 13 poslijepodne po istočnom standardnom vremenu, 18 sati po Greenwich Mean Time i 19 sati po srednjoeuropskom vremenu.

1 31
Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno pozira !

Događaj će se prenositi uživo na web stranici tvrtke i službenom YouTube kanalu, omogućujući širokoj publici da prati najnovije informacije o mobilnim proizvodima temeljenima na umjetnoj inteligenciji, posebno Galaxy S24 telefonima.

Honor Magic V2 RSR Porsche Design – Sportska elegancija i snaga na dlanu

Pozdravljamo ovaj način prezentacije novih modela telefona. S razlogom što Samsung želi u sve pore dovesti AI, pa je zatim i logičan slijed (potez) da se AI prožme i kroz samu prezentaciju nadolazećih modela, odnosno kroz čitav Galaxy Unpacked.

2 32
Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno pozira !

Dali vi jedva čekate Galaxy Unpacked i hoćete li kupiti koji od Galaxy S24 modela? Slobodno nam svoje mišljenje javite u komentarima. Mi smo za Galaxy Unpacked i više nego spremni.

Najčitanije