Banner
1 11

Rukomet (EURO 2024.): Hrvatska – Rumunjska / Gdje gledati?

Posljednja utakmica u skupini, Hrvatska ima za zadatak pobijediti Rumunjsku.

Hrvatska rukometna reprezentacija danas će odmjeriti snage s autsajderom Rumunjskom u posljednjoj utakmici grupne faze Europskog prvenstva.

Kako prenosi Index.hr, iako su Rumunji dosad doživjeli dva uvjerljiva poraza, Hrvatska ne smije podcijeniti protivnika, jer se u sportu često događaju iznenađenja. Čak i u slučaju poraza, Hrvatska ima mogućnost ostati u natjecanju, no to će ovisiti o rezultatu susreta između Španjolske i Austrije.

Trener Goran Perkovac mogao bi napraviti nekoliko promjena u sastavu momčadi. Ivan Martinović ispadaju iz daljnjeg natjecanja zbog ozljede ramena, a njegovo mjesto mogao bi zauzeti Ivan Martinović.

2 2

Veron Načinović je pod upitnikom zbog povišene temperature, a moguća zamjena je Tomislav Kušan. Također, vratar Dominik Kuzmanović pridružio se reprezentaciji i mogao bi zamijeniti Filipa Ivića na golu.

Uvodna emisija započinje u 16:55, a utakmica će početi u 17:55 sati (RTL Televizija), a Perkovac će morati prijaviti sastav najkasnije sat vremena prije početka susreta. Hrvatski navijači s nestrpljenjem očekuju ishod ove utakmice, svjesni važnosti osiguravanja bodova za daljnje natjecanje.

Svi oči će biti uprte u dvoboj Španjolske i Austrije, jer će taj rezultat odrediti sudbinu Hrvatske na Europskom prvenstvu. Ukoliko Hrvatska osigura pobjedu, ili čak i remi, plasirat će se u drugi krug natjecanja s dodatnim bodovima. S druge strane, poraz otvara mogućnost izlaska iz natjecanja, pa će svaki igrač dati sve od sebe kako bi donio pobjedu svojoj zemlji.

Najčitanije