huawei
7 5

PlayStation 5 od sada je tiši – stigao novi (značajni) update

Sve te promjene čine PlayStation iskustvo još boljim i prilagođenijim korisnicima. Ažuriranje softvera konzole PS5 donosi niz značajki koje će poboljšati igračko iskustvo, olakšati navigaciju i omogućiti korisnicima da bolje komuniciraju s prijateljima.

Već se nazire naporan dan za PlayStation. Kasnije ćemo saznati najnovije dodatke katalozima dodatnih i premium razina PlayStation Plusa. Mnogi su naslovi već procurili i malo je reći da je postava neodoljiva. Obožavatelji sigurno nisu zadovoljni s obzirom na nedavni porast cijena. Postoje i glasine o nadolazećem State of Playu, ali to tek treba dokazati.

NAVEE S65 500W – električni romobil iz Xiaomi tabora

Ono što je PlayStation ipak najavio je pokretanje potpuno novog softverskog ažuriranja konzole PS5, a postoji toliko novih značajki u koje možemo zaroniti. Ažuriranje uvodi podršku za PS Remote Play za dodatne Android uređaje, točnije one koji koriste Android TV OS 12 . Do sada su potvrđeni uređaji Chromecast s Google TV-om (4K model) i model BRAVIA XR A95L. Osim toga, korisnici PS5 u SAD-u i Ujedinjenom Kraljevstvu sada mogu eksperimentirati s novim opcijama glasovnih naredbi, kao što je reći, “Hey PlayStation help”, kako bi se prikazale sve opcije pomoći.

4 8

Ažuriranje također uključuje sve značajke najavljene u najnovijoj beta verziji. To beta testiranje sada je privedeno kraju tako da svi korisnici PS5 mogu imati koristi od novih značajki pristupačnosti. To uključuje dodavanje drugog kontrolera za pomoć i prilagođavanje povratnih informacija korisničkog sučelja sustava, što će značajno poboljšati iskustvo igrača s posebnim potrebama. Također, podrška za kompatibilne audio uređaje s omogućenim Dolby Atmosom otvara vrata impresivnom zvučnom iskustvu, koje će biti neizostavno za ljubitelje visoke kvalitete zvuka u igrama.

Francuska zabranila prodaju iPhone 12 modela zbog prevelikog zračenja

No, najvažnije promjene donosi ažuriranje korisničkog sučelja. Sada je lakše nego ikad pridružiti se igrama prijatelja i pratiti njihove aktivnosti. Nova pločica turnira središta igara omogućava vam da brže i jednostavnije pristupite natjecanjima i turnirima u kojima sudjelujete. Također možete pregledavati igre u svojoj knjižnici brže nego ikad prije, olakšavajući pronalaženje omiljenih naslova. Poboljšane su i kartice pomoći koje vam pružaju informacije i upute za igre, čineći ih dostupnijim i korisnijim. Ako volite pohranjivati svoje igre na vanjskim uređajima, sada možete koristiti M.2 SSD s većim kapacitetom za više prostora za pohranu.

Najveće ažuriranje svih, barem prema mnogim igračima, je mogućnost isključivanja zvučnog signala pri pokretanju PS5. Sada, kad se uključite, možete uživati u tihom pokretanju konzole, što je sjajno za one trenutke kad želite biti diskretni ili ne želite ometati druge u prostoriji.

Apple iOS 17 dostupan u Ponedjeljak 18.09.2023.

I to nije sve! Kasnije ovog mjeseca, aplikacija PlayStation bit će ažurirana, omogućujući korisnicima dodatne mogućnosti interakcije. Sada ćete moći reagirati emotikonima na poruke koje šaljete i primate, što će dodati novu dimenziju komunikaciji s prijateljima. Također, imat ćete mogućnost pregledavanja zaslona za dijeljenje prije nego što se pridružite zabavi, što će vam omogućiti bolji uvid u to što vaši prijatelji trenutačno igraju i dijele.

Sve te promjene čine PlayStation iskustvo još boljim i prilagođenijim korisnicima. Ažuriranje softvera konzole PS5 donosi niz značajki koje će poboljšati igračko iskustvo, olakšati navigaciju i omogućiti korisnicima da bolje komuniciraju s prijateljima. S obzirom na sve ove promjene i najave koje smo čuli, očekivanja su visoka i igrači s nestrpljenjem iščekuju ovu nadogradnju.

PlayStation 5 Slim – pokazuje sve svoje “obline”

Ipak, ostaje pitanje cijena. Mnogi obožavatelji PlayStationa izrazili su svoje nezadovoljstvo porastom cijena, što ih prisiljava da pažljivije razmotre svoje igračke izbore. Svi ti dodaci i poboljšanja su sjajni, ali cijena ulaska u svijet PlayStationa nikada nije bila jeftina, a nedavni porast cijena samo dodatno otežava pristup ovom iskustvu. PlayStation će se morati suočiti s ovim izazovom kako bi zadržao svoju bazu obožavatelja i privukao nove igrače.

Sve u svemu, PlayStation nastavlja impresionirati svojom posvećenošću unaprjeđenju igračkog iskustva. Ažuriranje softvera konzole PS5 donosi mnogo značajki koje će korisnicima olakšati korištenje i pružiti im veću kontrolu nad svojim igrama. S nestrpljenjem iščekujemo ove promjene i nadamo se da će PlayStation nastaviti donositi inovacije koje će nas zadiviti. Sada je samo pitanje kada će ova nadogradnja postati dostupna, a igrači diljem svijeta jedva čekaju da je isprobaju i iskoriste sve njene prednosti.

Najčitanije