huawei
FF 1

Oppo Watch X: Nova era elegancije dolazi 29. veljače!

Oppo najavljuje dolazak svog novog vodećeg pametnog sata, Oppo Watch X, temeljenog na platformi Wear OS, s predstavljanjem zakazanim za 29. veljače u Maleziji. Ovaj elegantni uređaj obećava visokokvalitetni OLED zaslon, moćan Snapdragon čipset te podršku za 4G LTE povezivost i brzo punjenje, nudeći korisnicima impresivno iskustvo i funkcionalnost.

Oppo najavljuje dolazak svog novog vodećeg pametnog sata temeljenog na platformi Wear OS, koji će biti predstavljen 29. veljače na događaju u Maleziji.

iPhone 16 sinonim za inovaciju i estetiku – što očekivati?

Novi uređaj, nazvan Oppo Watch X, obećava da će donijeti niz naprednih značajki i elegantan dizajn koji će zadovoljiti potrebe suvremenih korisnika.

1 47

Sudeći prema dostupnim informacijama, Oppo Watch X izgleda gotovo identično kao OnePlus Watch 2, koji će biti predstavljen sutra – 26.02.2024.

HMD donosi vlastite pametne telefone među kojima se ističe Barbie preklopni model

Ovaj detalj sugerira da bi Oppo Watch X mogao dijeliti neke ključne karakteristike s OnePlus Watchom 2, uključujući i sličan dizajn te specifikacije.

2 40

 

Opremljen 1,43-inčnim OLED zaslonom rezolucije 466 x 466 piksela, Oppo Watch X obećava jasnu i oštru sliku koja će omogućiti korisnicima ugodno iskustvo gledanja sadržaja na malom ekranu.

Xiaomi Watch 2: Jeftinija alternativa Pro verziji već dostupna u Europi!

Za pokretanje i glatko izvršavanje svih funkcija, očekuje se da će uređaj koristiti Snapdragon W5 Gen 1 čipset, što bi trebalo osigurati brz odziv i performanse.

3 31

Uz to, Oppo Watch X bit će dostupan u dvije elegantne boje – Platinum Black i Mars Brown, što će korisnicima omogućiti da odaberu varijantu koja najbolje odgovara njihovom osobnom stilu i preferencijama. Bez obzira na boju, čini se da će ovaj pametni sat zračiti elegancijom i sofisticiranošću.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi tanji okvir od Titana i Snapdragon 8 Gen 3 čip

U nedavno objavljenim vijestima, saznajemo da je Oppo Watch X, poznat i pod modelnim brojem OWW231, dobio MIIT i 3C certifikate. Ovi certifikati potvrđuju neke ključne značajke uređaja, uključujući podršku za 4G LTE povezivost putem eSIM kartice te sposobnost brzog punjenja od 10 W.

4 24

Ove značajke dodatno proširuju funkcionalnost Oppo Watch X, omogućujući korisnicima da ostanu povezani i produktivni bez obzira na njihovu lokaciju ili situaciju u kojoj se nalaze.

Iznenađenje u top 5 brendova mobitela u EU

Jedna od glasina koje kruže o ovom pametnom satu jest da će imati snažnu bateriju kapaciteta 500 mAh. Ako se ova glasina pokaže istinitom, to bi značilo da će Oppo Watch X moći pružiti izvanredno trajanje baterije koje će korisnicima omogućiti da dulje uživaju u svim njegovim značajkama bez potrebe za čestim punjenjem.

Razvoj Dynamic Island značajke prije finalog dolaska na iPhone

S obzirom na sve dostupne informacije, Oppo Watch X obećava biti impresivan dodatak svijetu pametnih satova. S elegantnim dizajnom, visokokvalitetnim zaslonom, snažnim performansama i naprednim značajkama, ovaj uređaj bi mogao postati popularan izbor među ljubiteljima tehnologije i modnih entuzijasta.

Samsung Galaxy A55 uočen uživo – metalni rub i 12GB RAM-a

Više detalja o ovom pametnom satu očekuje se na službenom predstavljanju 29. veljače, a nakon toga bit će zanimljivo vidjeti kako će se Oppo Watch X pozicionirati na tržištu i kako će ga korisnici dočekati.

Najčitanije