huawei
13

Nubia Z60 Ultra – do detalja rastavljena

Tek što je Nubia Z60 Ultra predstavljena, nije dugo trebalo čekati da se rastavi do najsitnijih detalja i nama prikaže kako izgleda taj postupak.

YouTube Premium: Više nije moguće dijeliti obiteljski paket

Nubia Z60 Ultra, najnoviji pametni telefon iz ZTE-a, sada je dostupan za prednarudžbu u Sjedinjenim Američkim Državama i Europi, obećavajući vrhunsko iskustvo mobilne fotografije i visoke performanse.

Nubia Z60 Ultra: Snapdragon 8 Gen 3 i primamljiva cijena

Ovaj elegantni uređaj dolazi u crnoj i srebrnoj boji, a tu je i posebno izdanje inspirirano Van Goghovom remek-djelom “Zvjezdana noć”.

Honor 90 – može li zamijeniti flagship?

Ono što čini ovu verziju posebnom jest činjenica da je tim iz WekiHomea detaljno rastavio ovaj uređaj, nudeći nam uvid u unutrašnjost i tehnologiju koja stoji iza njegovog impresivnog kamernog sustava.

10 2

Jedna od prvih stvari koja privlači pažnju na Nubia Z60 Ultra su izuzetno postavljene kamere čudnog oblika na stražnjoj strani uređaja. Da biste shvatili razlog ovakvog dizajna, morate prvo ukloniti staklenu ploču koja je posebno prekrivena atraktivnim vrtlozima.

Honor 90 GT – Snapdragon 8 Gen 2 i 24GB RAM-a

Ovaj postupak omogućuje nam uvid u unutrašnjost uređaja i otkriva kako su kamere smještene u gornju trećinu telefona zajedno s matičnom pločom temeljenom na moćnom Snapdragon 8 Gen 3. Odmah ispod njih nalazi se impresivna baterija kapaciteta 6000 mAh.

Jedna od intrigantnih karakteristika ovog uređaja je odsustvo zavojnica za bežično punjenje. Unatoč tome, inženjeri su uložili znatne napore kako bi osigurali učinkovito odvođenje topline, čime su omogućili da uređaj ostane hladan i pri visokim performansama.

Apple Vision Pro na tržištu u veljači 2024.

Ova odluka može iznenaditi neke korisnike, no ukazuje na posvećenost optimizaciji performansi i održavanju elegantnog i tankog dizajna.

11 1

Kada je riječ o postavi kamere na Nubia Z60 Ultra, tu se krije niz zanimljivih detalja. Sva tri modula kamere opremljena su optičkom stabilizacijom slike (OIS), uključujući čak i ultraširoki modul s vidnim poljem od 100°.

Apple povlači Watch 9 i Ultra 2 čak i s online prodaje

Ovaj naglasak na OIS-u može objasniti zašto su kamere postavljene na neobičan način – svaki modul ima svoje magnete i zavojnice koje podržavaju OIS, a ako su previše blizu, mogu ometati jedan drugoga.

12

Kroz ovakav pristup, ZTE želi osigurati iznimnu stabilnost i jasnoću slika snimljenih s bilo kojim od modula kamere.

Samsung Galaxy S24 serija – službeni renderi “slučajno” pred nama

Interesantno je primijetiti i dodatak bakrene folije na stražnje strane modula kamere, što služi za učinkovito odvođenje topline. Moderni senzori kamere često generiraju značajnu količinu topline tijekom rada, pa je važno održavati optimalnu temperaturu kako bi se osigurala dugovječnost i visoka performansa uređaja.

7 2

Napredna tehnologija parne komore na Z60 Ultra, iako manja u usporedbi s prethodnim modelima, vjeruje se da se oslanja na učinkovitost Snapdragona 8 Gen 3 kako bi održala sustav hladnim čak i tijekom intenzivnog korištenja.

Samsung Galaxy A55 – benchmark testiranje potvrđuje moć Exynosa 1480

Ova inovacija je ključna za pružanje besprijekornog iskustva korisnicima koji žele iskoristiti puni potencijal naprednog kamernog sustava i visokih performansi uređaja.

8 2

Nubia Z60 Ultra donosi revolucionarni pristup dizajnu kamere, integrirajući naprednu tehnologiju i inovativna rješenja kako bi korisnicima pružio vrhunsko iskustvo fotografiranja.

TikTok poboljšava iskustvo na sklopivim uređajima s “potpunom nadogradnjom”

Osim toga, impresivne hardverske specifikacije, poput Snapdragona 8 Gen 3 i velike baterije, čine ovaj pametni telefon snažnim izborom za one koji traže vrhunske performanse u kombinaciji s estetski privlačnim dizajnom.

5 5

Prednarudžbe su već u tijeku, a isporuka započinje 29. prosinca, obećavajući korisnicima da će dobiti svoj Nubia Z60 Ultra u ruke prije nego što završi godina.

Najčitanije