Banner
tekst1sl1 1

Nothing ugovara partnere prodaje Europe i Indije za Another (1)

Nothing ugovara partnere prodaje za svoj prvi nadolazeći pametni telefon, Another (1).

Tvrtka „Nothing” (suosnivača OnePlus-a) Carl Peia, odavno planira predstaviti svoj pametni telefon. Nakon uspješnosti predstavljanja bežičnih slušalica ear (1) tvrtka već duže vrijeme radi na razvoju prvog pametnog telefona.

Sony predstavlja „Next One” pametne telefone – Xperia 1 IV i Xperia 10 IV

Njegov naziv trebao bi biti Another (1) a ovo posebno odnosno drugačije ime ponajprije treba zahvaliti samom osnivaču tvrtke Carl Peiu. Ako se nadate kako ćemo ovog puta nešto više reći o samim značajkama, na žalost moramo vas razočarati.

Nothing #

Jer niti ovog puta nije riječ o dospjelim značajkama Another (1) pametnog telefona i sve do sada viđeno ostaje unutar predstavljanje operativnog sustava koje je Carl Pei predstavio a mi vam ga donosimo u nastavku.

Danas ćemo nešto više reći o dostupnosti Another (1) pametnog telefona (kada jednom bude predstavljen) – iako to još nije posve definirano.

Nothing ismijava druge pametne telefone – hvali svoj Another (1)

Ipak Nothing je odlučio ugovoriti suradnju s raznim pružateljima mobilnih usluga u Europi i Indiji kako bi se prodaja Another (1) pametnog telefona i plasman desila što prije kada jednom ovaj pametni telefon bude predstavljen.

Infinix donosi 108MP i 108W punjenje – uskoro predstavlja tri pametna telefona

Za početak kažimo kako će se u Velikoj Britaniji) Another (1) odnosno tvrtka Nothing imati suradnju s O2 pružateljem mobilnih usluga te će O2 biti prodajni predstavnik ovog proizvođača za navedenih pametni telefon.

tekst2sl2

Druga država koja se nalazi na popisu prodaje „Nothing” pametnog telefona je Njemačka, gdje će prodajni predstavnik odnosno pružatelj mobilne usluge biti Telekom.

tekst2sl1 1

Ipak u Njemačkoj isto tako postoji i dostupnost O2 pružatelja mobilne usluge pa će s toga O2 prodavati Another (1) i u Njemačkoj. Za Indijsko tržište glavni prodavatelj bit će pružatelj mobilnih usluga Flipkart.

Samsung Galaxy A32 dobio Android 12 i One UI 4.1

Ovo su za sada tri pružatelja mobilnih usluga odnosno Velika Britanija, Njemačka te Indija gdje će se Another (1) prodavati odnosno biti dostupan. Ipak mi bismo ovo uzeli s dozom rezerve jer vjerujemo kako je „popis” partnera za prodaju Another (1) pametnog telefona puno veći.

Apple iPhone 14 Pro Max – koliko može biti velik Notch (Punch-hole)?

Prisjetimo se kako smo pisali da će Nothing svoj prvi pametni telefon predstaviti još u ožujku ali to se ipak nije ostvarilo. Kada je Carl Pei predstavio operativni sustav koji će pokretati Another (1) sve je bilo poprilično šturo i u suštini riječ je o custom Android platformi, malo prilagođenoj s nekoliko widgeta koje je tvrtka Nothing dodala.

tekst1sl1 1

Stoga mi bismo sve ovo uzeli s dozom rezerve i pričekali zaista samo predstavljanje navedenog pametnog telefona. Jer kako se ono kaže, dok ga stvarno ne ugledamo na policama trgovina (odnosno dok ne vidimo predstavljanje) ne vjerujemo u postojanje Another (1) pametnog telefona.

Najčitanije