huawei
tekst4naslovna1

Nothing Phone (1) – ističe proziran dizajn i jednostavnost izgleda

Carl Pei osnivač Nothing tvrtke dao je neke natuknice u vezi nadolazećeg Phone (1) pametnog telefona, on će biti smješten u prozirno kućište.

Tvrtka Nothing suosnivača OnePlus-a, Carl Pei-a ponovno internet puni navodima u vezi svojeg nadolazećeg pametnog telefona. Premda se mislilo kako će Nothing Phone (1) biti predstavljen već odavno čini se kako Carl Pei još uvijek nije odlučan kada je pravo vrijeme da svjetla pozornice ugleda njegov prvi „samostalni” pametnih telefon.

tekst4naslovna 1

Usprkos tome od svojih početaka Nothing Phone (1) puni internetske stupce kada je u pitanju njegov dizajn, značajke i sama reklama koja je poprilično oštra u odnosu na konkurenciju.

Nothing ismijava druge pametne telefone – hvali svoj Another (1)

Kako je Carl Pei dao navode u posljednjem intervju rekao je kako predstavljanje Nothing Phone (1) modela možemo očekivati u ljetnim mjeseci. Isto tako dao je i neke naznake koje se dotiču samog dizajna, odnosno Pei je rekao kako će pametni telefon imati potpuno prozirno kućište kao i Nothing slušalice a sama linija dizajna bit će apsolutno minimalistička i jednostavno.

tekst4sl1 1

Odnosno bit će potpuno sušta suprotnost no kada je to slučaj s aktualnim modelima pametnih telefona konkurentskih proizvođača. Carl Pei još i navodi to kako će njegov Nothing Phone (1) imati potpuno prozirno kućište kako bi sami korisnici bili okrenuti načinu rada komponenti.

TikTok uvodi „Live Subscription” – mogućnost pretplate na omiljene kreatore

Naveo je i to kako je samu inspiraciju ovakvog dizajna pronašao u karti New York podzemne željeznice iz 1972. godine koju je konstruirao Massimo Vignelli i Bob Noorda.

Carl Pei rekao je ponešto i o „eko-sustavu” koju će Nothing Phone (1) i Nothing Ear (1) slušalice imati, odnosno bit će riječ o onakvom eko-sustavu kakav sada imamo prilike vidjeti kod Apple proizvoda.

Napravite savršene video snimke uz Petal Clip i novu 9 SE

Osim eko-sustava, Nothing tvrtka razvija i svoj Nothing OS koji će pokretati sve postojeće i nadolazeće proizvode od pametnog telefona, bežičnih slušalica pa da ostalog hardvera u bližoj i daljoj budućnosti.

Google Pixel 7 / Pixel 7 Pro – prvi puta prikazan uživo

Ovih nekoliko fotografije koje nam na neki način prikazuju unutrašnjost Nothing Phone (1) modela pametnog telefona su za sada sve što imamo prilike vidjeti.

tekst4sl2 1

Osim prije predstavljene prezentacije Nothing OS i razgovora Carl Pei-a gdje se uglavnom hvalio postignućem Nothing tvrtke. Sada je Pei rekao kako nam Phone (1) dolazi na ljeto ali mu mi više baš i ne vjerujemo.

Xiaomi želi zabraniti APK, Google to odbija učiniti

Jer je prvo sve trebalo biti predstavljeno još u trećem mjeseci te se nakon tog datuma samo sve skupa iz dana u dan iz tjedna u tjedan naknadno pomicalo.

tekst4sl3 1

Ipak ostaje nam da vjerujemo Carl Pei-u kada kaže da će predstavljanje Nothing Phone (1) biti u ljeti a na nama je da vam dovedemo prikaz nekoliko fotografija.

Snapdragon 7 Gen 1 – predstavnik srednjeg ranga uz pomicanje granica

Osim toga i ne čini nam se baš previše da će Phone (1) biti „Must have” uređaj kada se (iako se) jednom pojavi na tržištu odnosno policama trgovina.

Najčitanije