Banner
tekst3naslovna 5

Motorola objavila (neslužbenu) listu kompatibilnih Android 13 telefona

Motorola objavila (neslužbenu) listu Android 13 telefona.

Samsung je napravio svoje, Xiaomi je također objavio a gdje su ostali? E pa ostali će tek objaviti svoje liste pametnih telefona koji će biti kompatibilnih za dolazak Androida 13.

Samsung Galaxy S8 /S8+ dobili ažuriranje

Danas imamo prilike pisati o Motoroli i vidjeti što je ovaj proizvođač odlučio po pitanju dolazak Androida 13. Motorola će sve bazira na vlastitom grafičkom korisničkom sučelju: My UX (slično kao što Samsung posjeduje One UI).

tekst3sl1 1

Dakle uz aktualnu verziju My UX, Motorola će na određene modele svojih pametnih telefona dovesti Android 13. Osim nedavno predstavljenih modela poput: Moto Edge (2022), Edge 30 Pro i još nekoliko telefone serije Edge, Motorola na ove modele donosi Android 13 i aktualni My UX:

  • Motorola Edge+ (2022)
  • Motorola Edge (2022)
  • Motorola Edge 30 Pro
  • Motorola Edge 30
  • Moto G Stylus 5G 2022
  • Moto G 5G 2022
  • Moto G82 5G
  • Moto G62 5G
  • Moto G42
  • Moto G32

Sam Android 13 sa sobom donosi veliki spektar noviteta koji se uglavnom vezuju uz vizualni dizajn i poznato Material Design sučelje. Ali naravno ne smijemo zaboraviti niti na onu dozu sigurnosti i brige oko samog korisnika na koje Motorola izuzetno pazi i vodi brigu.

Motorola Razr 2022 – poznati dizajn i cijena

Za sada nije navedeno kada će prvi modeli dobiti Android 13 ali za očekivati je kako će se s distribucijom krenuti ubrzo nakon službenog predstavljanja.

tekst3sl2 9

Ako ste „preskočili” da je Android 13 dostupan za Pixel modele, svakako se osvrnite na taj članak „Android 13 dostupan za preuzimanje?”. A mi se nadamo kako će i ostali proizvođači uskoro izaći za svojom listom.

Je li digitalizacija promijenila navike plaćanja današnjih turista?

Ova postojeća lista koju je Motorola izdala trenutno je neslužbena ali ne treba joj puno da „čarobno” postane službena. Ipak nadamo se kako će po uzoru na Samsung s vremenom lista postati „bogatija” za još neke modele.

tekst1sl3

Jer ovo što je za sada poznato i dostupno zaista je malo i osiromašeno. Ali ne mogu svi biti kao „veliki igrači” na tržištima pametnih telefona. Motorola se pak hvali kako njezino grafičko korisničko sučelje.

YouTube donosi Pinch to zoom na Android

My UX dolazi bez dodatnih aplikacija te kao takvo vuče „manje više” čisto Android iskustvo, skoro kao što je to kod Google Pixel modela pametnih telefona.

tekst1sl1 6

Ako imate neki od navedenih telefona, slobodno nam javite u komentare kada dobijete obavijest o dospijeću nadogradnje Androida 13, s veseljem ćemo tu vijest objaviti na našim stranicama.

Elon Musk ipak želi kupiti Twitter – pod jednim uvjetom

Do tada možemo se nadati i očekivati kako će lista postati i službena i obogaćena s još nekoliko zaista vrhunskih Motorola modela pametnih telefona.

Najčitanije