Banner
tekst2naslovna 9

Motorola Moto Edge 30 Pro – više značajki i fotografija

Osim olovke Moto Edge 30 Pro donosi i zanimljive značajke a jedna od njih je i glavna kamera rezolucije 50MP kao i selfie kamera s istom rezolucijom.

Prije nekoliko dana pisali smo o nadolazećem Motorola pametnom telefonu koji u svom sastavu donosi „olovku”.

tekst2sl2 2

Riječ je o Moto Edge 30 Pro pametnom telefonu a nakon prvih fotografija donosimo i neke značajke i naravno još detaljnije fotografije.

OnePlus Nord CE 2 5G predstavljen, Dimensity 9000 i 65W punjenje

Tada smo govorili kako će Moto Edge 30 Pro donijeti „olovčicu” te tako u jednu ruku kopirati S-Pen kako to ima Samsung Galaxy Note a od sada i Galaxy S22 Ultra pametni telefon.

Huawei P50 Pocket dostupan u Hrvatskoj

Ipak se mi vratimo na Moto Edge 30 Pro i još jednom kažimo kako će Moto Edge 30 Pro biti predstavljen 24.02.2022. Riječ je u stvarnosti o Moto Edge X30 Pro modelu koji je predstavljen za Kinesko tržište ali će na globalnoj razini doći u izvedenici i naziva Moto Edge 30 Pro.

tekst2sl7

I dalje se spominje Snapdragon 8 Gen 1 chipset i masivna neizmjenjiva Li-Po baterija od 5,000mAh. Također brzina punjenja ići će pri „visokih” 68W što svakako zajedno sa aktualnim Qualcomm chipsetom daje dojam izuzetno zanimljivog i sposobnog pametnog telefona.

Instagram uvodi promjene kada se radi o „pričama”

I prednja i stražnja strana Moto Edge 30 Pro biti će sačinjena od stakla preko kojega će se naći Corning Gorilla Glass 5 zaštita, zaštitni sloj. AMOLED 6,7” zaslon rezolucije 2400x1080pix i sa stopom osvježenja prikaza od 144Hz bit će sastavni dio nadolazećeg Motorola Moto Edge 30 Pro modela.

tekst2sl1 3

Spomenimo i grafički procesor Adreno 730 koji će biti zaslužan za pokretanje svih radnji i da one „klize”, rade bez greške na ovom nadolazećem Motorola pametnom telefonu.

Hrvati i Valentinovo: Preko 60% slavi, a radije biraju netradicionalne poklone

Još jedan adut (ako je vjerovati Motoroli) je i glavna kamera s rezolucijom 50MP. Ostale dvije kamere: širokokutna (50MP, f/2.2) i senzor dubine (2MP). Selfie kamera također će dolaziti s rezolucijom od 50MP.

tekst2sl3 1

Motorola Moto Edge 30 Pro će zajedno sa zaštitnom futrolom (o čemu smo pisali u prošlom članku) donosi krajnji zanimljiv prikaz Always-On prikaza. Kada je pametni telefon bez futrole onda je Always-On prikaz onaj obični.

tekst2sl4 1

Ali kada dođe u doticaj sa zaštitnom futrolom tada priča poprima potpuno druge razmjere. Android 12 bit će sastavni dio Moto Edge 30 Pro pametnog telefona.

tekst2sl5

Po prvi puta imamo prilike spomenuti i MYUI 3.0 grafičko korisničko sučelje Motorole. Naravno ovu tvrdnju kao i neke ostale treba još uvijek uzeti s dozom opreza te ćemo nakon predstavljanja moći reći stvari onakvima kakve uistinu i jesu.

Lenovo Legion Y90 – sa 16GB RAMa i 720Hz zaslonom

Glasine za sada govore a i može se vidjeti po fotografijama unutar teksta kako će Motorola Moto Edge 30 Pro doći u bijeloj i crnoj izvedenici.

Najčitanije