huawei
1 32

iPhone 16 i 16 Plus dobivaju 8GB RAM-a i Wi-Fi 6E

Osim što će iduća generacija iPhone telefona sva dolaziti s istim procesorom, "obični" modeli dolaskom 16 linije dobivaju i još neke benefite.

U dinamičnom svijetu mobilnih tehnologija, Apple konstantno podiže ljestvicu sa svojim iPhone modelima. Svake godine donose inovacije koje premašuju očekivanja korisnika, a najnovija serija, iPhone 16, neće biti iznimka.

Apple iPhone 16 Pro poprima nove značajke s akcijskim gumbom

Apple se priprema za promjene, koje uključuju povećanje RAM memorije na osnovnim modelima, uvođenje dynamic island značajke i unapređenje povezivosti.

1 18

Jedno od ključnih unapređenja u iPhone 16 seriji je povećanje RAM memorije na osnovnim modelima. Prema analitičaru Jeffu Puu, Apple planira podići RAM s 6GB na 8GB na modelima iPhone 16 i 16 Plus.

Apple Vision Pro dostupan 02.02., prednarudžbe kreću 19.01.2024.

Ovo značajno poboljšanje u odnosu na prethodne modele omogućit će bolju performansu, brži multitasking i glatko pokretanje zahtjevnih aplikacija.

5 4
Već smo imali prilike vidjeti “prve” rendere iPhone 16 modela !

S obzirom na ubrzan tempo tehnološkog napretka, Apple se trudi osigurati da čak i osnovni modeli pruže izuzetno iskustvo korisnicima.

iPhone trikovi koje morate znati – pojednostavit će vam svakodnevno korištenje

Jedna od najznačajnijih inovacija koja će obilježiti iPhone 16 seriju je dynamic island značajka. Iako je prije bila ekskluzivna za Pro modele, ove godine će biti dostupna na svim modelima.

4 11
Već smo imali prilike vidjeti “prve” rendere iPhone 16 modela !

Dynamic island predstavlja jedinstveni pristup grafičkom prikazu informacija, prilagođavajući se korisnikovim potrebama i kontekstu korištenja. Ovo dinamičko sučelje pruža intuitivniji način interakcije s uređajem, čineći iPhone 16 još privlačnijim korisnicima svih profila.

Na današnji dan prije 17 godina predstavljen je iPhone

Analitičar Jeff Pu također otkriva da će svi modeli iPhone 16 serije dobiti podršku za bržu Wi-Fi 6E vezu. Ova tehnologija omogućit će korisnicima brži i stabilniji pristup internetu, čime se optimizira iskustvo povezivanja s mrežom.

2 9
iPhone 16 Pro (lijevo) i iPhone 16 Pro (desno) !

Brza i pouzdana Wi-Fi veza postaje sve važnija kako mobilni uređaji postaju središnji dio svakodnevnog života, a Apple osigurava da njihovi korisnici budu korak ispred.

iPhone 16 Pro (Max) – pred nama svom svojom ljepotom

Kada je riječ o Pro modelima iPhone 16, Pu ističe da će Apple implementirati Qualcommov Snapdragon X75 5G modem umjesto X70, koji se koristio u prethodnoj seriji iPhone 15.

2 27

Ova promjena naglašava predanost Applea pružanju vrhunskih performansi u pogledu povezivosti i brzine prijenosa podataka. Dok će obični iPhone 16 i 16 Plus zadržati X70 modem, Pro modeli će iskusiti snagu i efikasnost novog X75 modema.

Posve ravan zaslon Samsung Galaxy S24 Ultra modela i detaljne specifikacije

Ova unapređenja u povećanju RAM memorije, uvođenju dynamic island značajke i nadogradnji na Qualcommov Snapdragon X75 5G modem svjedoče o predanosti Applea konstantnom unapređenju i ispunjavanju potreba zahtjevnih korisnika.

4 5
iPhone 16 Pro (lijevo) i iPhone 16 Pro (desno) !

iPhone 16 serija obećava podići standarde mobilne tehnologije na višu razinu i pružiti korisnicima iskustvo koje će prevazilaziti njihova očekivanja.

Unboxing Samsung Galaxy S24 Ultre dostupan i prije predstavljanja

Apple se priprema za uzbudljivu godinu s dolaskom iPhone 16 serije. Unapređenja u performansama, inovacije u sučelju i poboljšane mogućnosti povezivanja čine ovu seriju nezaobilaznom za ljubitelje mobilnih tehnologija. Kroz konstantno usavršavanje, Apple potvrđuje svoju poziciju kao lider u industriji pametnih telefona.

Nova zaštita od ukradenog uređaja u iOS 17.3 – Korak naprijed u sigurnosti iPhonea

Ovo bi značilo kako će onda svi modeli dolaziti s istim kapacitetom (8GB) RAM-a isto kao i što će dolaziti s istim procesorom.

iPhone 17 donosi bolju prednju kameru i još ponešto

Iako je rujan još daleko, veselimo se nadolazećim renderima i prikazima iPhone 16 serije. I makar se malo nadamo da će biti drugačiji izgled jer po onome što smo do sada imali prilike vidjeti to i baš nije slučaj, slažete li se?

Najčitanije