huawei
2 13

iPhone 15 Pro ne podnosi baš padove – rezultati su razočaravajući

Tek što je iPhone 15 linija došla na police trgovina, započela su i "drop" testiranja, koja i nisu baš onako kako trebaju i biti.

Zaštite svoje iPhone 15 modele: Mobile Outfitters

Apple je oduvijek bio poznat po naglašavanju izdržljivosti i kvalitete svojih uređaja, a to nije iznimka ni s najnovijom linijom iPhone 15 uređaja. Međutim, nedavni pad testovi sugeriraju da novi iPhone 15 Pro možda nije toliko “otporn” kako tvrdi Apple, posebno u usporedbi s prethodnim modelom, iPhone 14 Pro.

iPhone 16 donosi 120Hz na sve modele i Ultru također

Jedan YouTuber, Sam Kohl, proveo je detaljan test pada za iPhone 15 Pro i iPhone 14 Pro, fokusirajući se na izdržljivost okvira i zaslona. iPhone 15 Pro, koji se pohvalio novim titanijskim okvirom i zakrivljenim rubovima, suočio se s izazovom u ovom testu izdržljivosti. Uspoređujući ga s iPhoneom 14 Pro, rezultati su bili iznenađujući.

4 7

Kohl je ispuštao oba uređaja s različitih visina i pod različitim kutovima. Iako su oba telefona preživjela nekoliko prvih padova, iPhone 15 Pro pretrpio je ozbiljne oštećenja nakon pada s visine od samo šest stopa na betonsku površinu.

Samsung Galaxy Tab 9 FE pridružio se nadolazećim modelima

Njegov zaslon je napukao, stražnje staklo se razbilo, a telefon više nije radio. S druge strane, iPhone 14 Pro je i dalje bio potpuno funkcionalan nakon istog pada. Imao je manje ogrebotine i oštećenja, a zaslon i stražnje staklo ostali su netaknuti.

3 12

Kohl je zaključio da su zakrivljeni rubovi iPhonea 15 Pro možda doprinijeli njegovoj krhkosti, suprotno očekivanjima zbog titanijskog okvira. Stoga je sugerirao da bi korisnici koji obično ne koriste zaštitne maske trebali razmisliti o dodatnom zaštiti svog novog iPhonea 15 Pro.

Zašto je iOS 17.0.2 nezaobilazan korak pri prelasku na iPhone 15?

Važno je imati na umu da testovi pada nisu uvijek potpuno znanstveni i mogu varirati ovisno o nizu čimbenika, uključujući površinu udara i kut udara. Robne marke obično provode testove pada u kontroliranim uvjetima kako bi utvrdile trajnost uređaja, ali rezultati se mogu razlikovati u stvarnom svijetu.

1 12

U svakom slučaju, ako vam je izdržljivost vašeg iPhonea od velike važnosti, preporučljivo je razmotriti uporabu zaštitne maske kako biste osigurali dodatnu sigurnost i zaštitili svoj uređaj od neočekivanih padova i oštećenja.

Sada će neki od vas reći: “Pa tko normalan namjerno baca telefon?” I bit ćete u pravu. Ali ovi drop testovi ukazuju nam na sve mane i slabosti aktualnih modela pametnih telefona.

iPad uskoro dobiva WhatsApp aplikaciju

Jer i sami vidimo koliko proizvođači naglašavaju otpornost i sav “kič i glamur” da bi se telefoni što bolje prodavali. Naravno ali upravo zbog toga postoji i ova druga strana interneta ili “mreže svih mreža” koja nam ukazuje na sve slabosti popularnih a i onih flagship telefona, za koje odvajamo tako velike i značajne iznose novca.

Kako se iPhone 15 Pro Max ponaša kada se malo “zagrebe”:

Dali vi vjerujete u kvalitetu izrade iPhone 15 linije telefona, svakako nam vaše mišljenje javite u komentare. Ili je ovo ipak samo “slučajna” malo slabija isporuka (ipak treba se i našaliti malo, zar ne)?

Najčitanije