huawei
2 2

iOS 17.2 donosi prostorno snimanje

Apple je ponovno podigao ljestvicu s najnovijim modelima iPhonea, predstavljajući iPhone 15 Pro i 15 Pro Max, koji su opremljeni impresivnim značajkama.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Apple je ponovno podigao ljestvicu s najnovijim modelima iPhonea, predstavljajući iPhone 15 Pro i 15 Pro Max, koji su opremljeni impresivnim značajkama.

iPhone 16 modeli donose veće zaslone i Punch-hole

3 12

Jedna od najuzbudljivijih inovacija je sposobnost snimanja prostornog videa, koji korisnicima pruža potpuno novo iskustvo gledanja na Apple Vision Pro slušalicama, najavljenim za početak 2024. godine.

Mercedes G klasa prelazi na struju – 2025 G

Ova revolucionarna značajka postaje dostupna putem nedavno objavljene beta verzije iOS-a 17.2, koja je sada opremljena podrškom za prostorno video snimanje.

4 7

S ovom funkcijom, Apple ponovno postavlja standarde u industriji pametnih telefona, omogućujući korisnicima da snimaju prostorne videozapise i dožive ih na potpuno novi način putem Apple Vision Pro slušalica.

Polestar Phone prikazan na kratko

Oni koji su spremni isprobati ovu inovaciju mogu je aktivirati putem Postavki > Kamera > Format na najnovijoj beta verziji iOS-a.

Samsung Galaxy S24 Ultra – renderi pred nama

Odabirom opcije “Spatial Video for Vision Pro,” korisnici otvaraju vrata prostornog snimanja koje je sada dostupno direktno iz aplikacije kamere.

tekst1naslovna 1

Kada korisnici započnu snimanje prostornog videa, on će se izvoditi korištenjem glavne i ultraširoke kamere na iPhone 15 Pro i 15 Pro Max uređajima u iznimnoj 1080p rezoluciji pri 30 fps (sličica po sekundi).

Samsung Galaxy Z FE – sklopivi model za svačiji džep

Ova kombinacija omogućuje korisnicima nevjerojatnu jasnoću i fluidnost u svakom trenutku zabilježenom na prostornom videu. S obzirom na visoku kvalitetu snimljenog materijala, Apple napominje da će svaka minuta prostornog videa zauzeti otprilike 130 megabajta prostora za pohranu.

1 12

Osim prostornog snimanja, najnovija beta verzija iOS-a 17.2 također uključuje prekidač Vision Pro unutar odjeljka Video, što korisnicima omogućuje prilagodbu postavki i optimizaciju iskustva gledanja prostornih videozapisa na nadolazećim Apple Vision Pro slušalicama.

Apple iPhone 15 Pro Max od 256GB u proizvodnji košta 502$

Jedan od ključnih elemenata ove inovacije je i najava samih slušalica, Apple Vision Pro, koje će dodatno obogatiti iskustvo konzumiranja prostornih sadržaja.

2 13

Iako će slušalice biti dostupne tek početkom 2024., mogućnost snimanja prostornih videa predstavlja korak naprijed u povezivanju Appleovog ekosustava proizvoda.

Apple: App Store u EU dopušta instalaciju aplikacija trećih strana

Očekuje se da će ova nova značajka dodatno potaknuti kreativnost korisnika, omogućujući im da istraže nove načine stvaranja i dijeljenja svojih iskustava putem prostornih videozapisa. S obzirom na brzinu tehnoloških inovacija, Apple se još jednom ističe kao lider u industriji mobilnih uređaja, postavljajući nove standarde koji će vjerojatno oblikovati budućnost pametnih telefona i povezanih uređaja.

4 2

Ovim potezom Apple želi dodatno povezati odnosno napraviti sinergiju između iPhone linije telefona te VR headseta u obliku Apple Vision Pro. Naravno dok ove značajke budu dostupne još će proteći vremena ali je zanimljivo za vidjeti kako Apple svim silama želi sinergiju između svojih modela pametnih telefona te VR dodatka.

Apple prekinuo razvoj iOS 18 te macOS 15 platformi

Kako to obično i biva za Apple cijena za ovakav “užitak” bit će i više nego “paprena”. Uostalom u to smo se već i više puta imali prilike uvjeriti kada govorimo o Apple uređajima i Apple kao najvrjednijoj tehnološkoj tvrtki na svijetu.etu.

 

Najčitanije