Banner
1 5

Huawei MatePad dolazi 12.12.2023.

Huawei je zakazao događaj 12.12.2023. u Dubaiju, a prema svemu sudeći tada će biti predstavljen MatePad.

Huawei, globalni tehnološki div, najavio je svoj nadolazeći događaj koji će se održati u Dubaiju 12. prosinca. Prema tajanstvenim najavama na društvenim mrežama, očekuje se da će kompanija predstaviti inovativni proizvod pod nazivom “Stvaranje ljepote”.

iOS 17.2 – što očekivati

Spekulacije sugeriraju da bi se moglo raditi o MatePad Pro 13.2 ili MatePad Pro 11 2024, ili možda čak o oba uređaja. Dodatno, teaser je otkrio neke neobične dodatke u gornjem desnom kutu, nagovještavajući moguće predstavljanje slušalica ili nekog drugog pametnog uređaja s HarmonyOS-om.

3

MatePad Pro 13.2 je prvi put predstavljen u rujnu, ističući se zaslonom s urezima, moćnim Kirin 9000S čipsetom i impresivnom baterijom kapaciteta 10.100 mAh.

Huawei testira Luxeed S9 – svojevrsni odgovor Tesli Modelu Y

Dva mjeseca kasnije, njegov “mlađi brat” od 11 inča je predstavljen s istim čipsetom, dok su druge specifikacije, uključujući dizajn i dimenzije, bile preuzete s MatePad Pro 11 2022. Oba tableta ističu se tankim okvirima i sličnom vizualizacijom na ekranu, što čini teško procijeniti koji će uređaj biti fokus ovog događanja.

1 5

Ono što dodatno intrigira ljude je drugi proizvod prikazan u teaseru, koji se znatno razlikuje od svih prethodnih Huawei mobilnih i nosivih uređaja. Tajanstveni dodatak sugerira da bi Huawei mogao predstaviti nešto potpuno novo i inovativno, potencijalno proširujući svoj portfelj proizvoda.

GTA VI i PS5 Pro bundle – nije nezamislivo

HarmonyOS, operativni sustav koji pokreće Huawei uređaje, igra ključnu ulogu u ovom događaju. Huawei je već integrirao HarmonyOS u neke od svojih pametnih telefona, tableta i pametnih satova, a najava novog proizvoda s ovim operativnim sustavom nagovještava daljnje unaprjeđenje korisničkog iskustva i sinergije između različitih uređaja.

Apple: Svi iPhone 16 modeli imati će action button

Iako se špekulira o MatePad Pro seriji, ostaje pitanje što bi tajanstveni dodatak u teaseru mogao značiti. Može li Huawei predstaviti revolucionarni uređaj koji će preoblikovati našu percepciju mobilne tehnologije? Ili će se raditi o dodatku koji će poboljšati korisničko iskustvo već postojećih uređaja?

2

S obzirom na Huaweiovu prošlu praksu predstavljanja inovacija na svojim događanjima, očekujemo temeljito predstavljanje novog proizvoda, uz naglasak na tehnološkim specifikacijama, dizajnu i mogućnostima koje donosi HarmonyOS.

Apple objavio iOS 17.1.2 i iPadOS 17.1.2 s važnim sigurnosnim popravcima

Dogovoreni datum održavanja događaja u Dubaiju dodatno potiče maštu i uzbuđenje među fanovima tehnologije. Dubai, poznat po svojoj futurističkoj arhitekturi i tehnološkim inovacijama, idealno je okruženje za predstavljanje revolucionarnih proizvoda.

Samsung Galaxy S24 s 8GB RAM-a, dok S24+ donosi 12GB

U zaključku, Huawei je ponovno stvorio uzbuđenje u tehnološkom svijetu najavom nadolazećeg događaja u Dubaiju 12. prosinca. S nagađanjima o novom članu MatePad Pro obitelji i misterioznom dodatku u teaseru, ljubitelji tehnologije diljem svijeta s nestrpljenjem čekaju da saznaju što će kineski tehnološki div predstaviti i kako će to oblikovati budućnost mobilnih uređaja. Jedno je sigurno – Huawei će ponovno privući pažnju svijeta svojom inovacijom i vizijom tehnološke budućnosti.

Najčitanije