Banner

HTC Ocean Note pod svjetlima pozornice 12. siječnja 2017.

HTC usprkos slabijoj prodaji svojih modela pametnih telefona i padu prihoda, na što ukazuju financijski izvještaji, nastavlja  dizajnirati nove uređaje. Prema ranijim curenjem, pripremaju tri nova pametna telefona u prvom tromjesečju 2017. godine.

Prvi HTC novitet očekuje se 12. siječnja. Najvjerojatnije bi trebao bit  predstavljen mid-level pametni telefon HTC One X10.  Drugi je HTC 11, nasljednik HTC 10 modela. Njegova najava očekuje se na MWC 2017, koji će se održati u Barceloni od 27. veljače do 2. ožujka 2017. godine. Treći model je nove linije naziva HTC Ocean Note za koji su sada su osvanule neke dodatne informacije.

HTC Ocean Note – Što od specifikacija najavljuju glasine?

Prema izvoru, HTC Ocean Note uređaj je zaslona 5,5-inča s rezolucijom 2560 x 1440 piksela i  tankih zakrivljenih rubova oko ekrana.  Tajvanska tvrtka će navodno početi prodavati  staklenu zaštitu (tempered screen glass)   samo za ovaj uređaj.

Dolazi s istom kamerom  kao što ju imaju Google Pixel uređaji. Također neće doći opremljen 3.5 mm audio priključkom za slušalice.  HTC je dodao prilagodljivu audio tehnologiju koja automatski prilagođava postavke zvuka na temelju ambijentalne buke.

HTC Ocean concept phone sizzle reel

U svezi specifikacija nema podataka samo je poznato da će imati 64 GB radne memorije 128 GB interne podatkovne. Navodno bi trebao bit pokretan Qualcomm Snapdragon 821 procesorom. U ponudi će bit u tri boje metalnog unibody kućišta: crnoj, plavoj i bijeloj s USB Type-C sučeljem. Isto tako posljednje glasine sugeriraju  još dvije verzije ovog uređaja: Ocean Master i Ocean Smart.  

htc ocean 6

Sada ostaje nejasno, hoće li HTC nova Ocean linija biti predstavljena 12. siječnja s One X10 modelom, ili bi potonji mogao bit predstavljen tijekom održavanja CES 2017 izložbe.  kada će tvrtka predstaviti svoju drugu generaciju VR uređaja – HTC Vive 2. Tu je i pitanje o tome hoće li HTC  odlučiti za LCD ili AMOLED  tehnologiju zaslona  korištenu za Pixel uređaje.

Fotografije HTC Ocean Note modela u članku objavljene su od strane poznatog insajdera Evan Blass, a stvorio ih je dizajner Danel Vermeulen.

Najčitanije